Cât de frumoasă este soţia lui Edward Iordănescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal a României. Femeia este mai tânără decât el cu 10 ani

Vezi cum arată partenera de viață a lui Edi Iordănescu!

Edward Iordănescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este antrenorul echipei naţionale de fotbal a României și a reuşit să impresioneze prin rezultatele obţinute de tricolori. Însă, viața personală a tehnicianului este la fel de împlinită. În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie extraordinară, iar pentru fiul lui Anghel Iordănescu, acea femeie este Arabella, soția sa superbă, mai tânără decât el cu 10 ani. Fost fotomodel, femeia a cucerit inima antrenorului cu frumusețea și grația sa.

Edward Iordănescu are o soție superbă. Cine este Arabella

Edward și Arabella Iordănescu formează un cuplu admirabil de circa 17 ani de zile. Cei doi se înțeleg de minune și sunt părinții a trei copii minunați.

Deși antrenorul echipei naţionale de fotbal a României preferă să mențină viața de familie departe de lumina reflectoarelor, el a împărtășit unele detalii despre legătura specială pe care o are cu partenera sa de viață.

”Am avut norocul să o cunosc pe Arabella, o femeie deosebită care mi-a oferit tot sprijinul și iubirea de care am avut nevoie,” a declarat, acum ceva timp, Edi Iordănescu într-un interviu.

Cu ce se ocupă soția lui Edi Iordănescu

În vârstă de 36 de ani, Arabella Iordănescu, originară din Satu Mare, a fost fotomodel înainte de a se dedica vieții de familie.

Cu o prezență discretă, dar elegantă, ea este o apariție rară în lumea fotbalului, deși este mereu alături de soțul ei la evenimente importante și meciuri. Frumusețea ei naturală și dedicarea față de familie au făcut-o apreciată de toți cei care o cunosc.

”Arabella este un stâlp de sprijin pentru mine,” a mărturisit fiul lui Anghel Iordănescu. ”Ea este mereu acolo, la bine și la greu, și îmi oferă o susținere incredibilă. Faptul că reușește să fie o prezență discretă, dar constantă, este ceva ce apreciez enorm.”, a mai adăugat tehnicianul.

În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, relația dintre Edward și Arabella este una solidă și bazată pe respect reciproc și iubire profundă.

Femeia a ales să își susțină soțul din umbră, fără a căuta să atragă atenția asupra ei. ”Este important ca Edward să știe că are pe cine se baza acasă, indiferent de provocările de pe teren,” a spus ea într-o rară declarație pe care a oferit-o acum ceva timp.

Citește și Ce i-ar fi făcut Cristi Tănase soției lui: “Pe mama a strâns-o de gât”. Mama fiicei fotbalistului a făcut mărturisiri cutremurătoare despre comportamentul acestuia!

”Vorbesc des cu tatăl meu”

Pe plan profesional, Edward Iordănescu a fost influențat profund de tatăl său, Anghel Iordănescu, fost antrenor și o figură emblematică în fotbalul românesc. Sfaturile și experiența acestuia au fost esențiale pentru cariera lui Edward.

”Vorbesc cu tatăl meu, e normal. Sfatul a fost cel primit pe tot parcursul campaniei, să ne urmăm drumul, să credem în munca pe care o facem. Cred că munca a fost bună, dacă suntem aici.

Suntem la un turneu final, sunt fericit să vă regăsesc. Tatăl meu are o experienţe uluitoare, are patru turnee finale, dar e normal ca decizia să ne aparţină”, a declarat tehnicianul, potrivit as.ro.

Familia Iordănescu este un exemplu de echilibru între carieră și viața personală. Arabella și Edward Iordănescu au reușit să construiască o familie fericită, iar copiii lor cresc într-un mediu plin de iubire și sprijin.

Frumusețea și discreția Arabellei, combinate cu dedicarea și profesionalismul lui Edi Iordănescu, formează un duo perfect, admirat de toți cei din jur.

Citește și Fotbalistul de care Loredana Groza a fost îndrăgostită: “A fost primul meu crush. Decupam pozele din ziare”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *