Cât de mult s-a schimbat fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Detaliul care a atras atenția tuturor, cu cine seamănă

Au apărut noi imagini cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol!

Smiley și-a făcut fanii foarte fericiț, chiar în ziua de Ajun. Artistul a aranjat bradul de Crăciun în văzul acestora, iar alături i-a fost partenera de viață, Gina Pistol, dar și fiica. Micuța Josephine a fost filmată, iar imaginile cu ea i-au cucerit iremediabil pe internauți. La un moment dat însă, un detaliu a atras atenția utilizatorilor. Iată despre ce este vorba!

Noi imagini adorabile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Cum a fost filmată Josephine în Ajun de Crăciun

Smiley și Gina Pistol formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc de mai multă vreme, dar nunta au făcut-o abia anul acesta, în luna mai.

Totodată, artistul și fosta prezentatoare TV sunt și părinți. Cei doi au împreună o fiică, pe Josephine, în vârstă de doi ani. Însă, publicul nu a avut ocazia nici până acum să vadă chipul micuței.

Totuși, Smiley și Gina Pistol o filmează destul de des pe ”minunea” lor, însă cu spatele. Asta s-a întâmplat și în Ajunul Crăciunului, când Josephine și părinții săi au împodobit bradul împreună.

Cat de mult s-a schimbat fiica lui Smiley si a Ginei Pistol 5
Gina Pistol, Josephine si Smiley

”Crăciunul înseamnă ACASĂ”

De Crăciun, celebrul artist a ales să renunțe la concerte și stea acasă pentru a petrece timp prețios împreună cu familia lui. Acesta a decorat bradul împreună cu cele mai importante ființe din viața lui și a surprins mai multe imagini.

După cum se poate observa și în galeria foto a acestui articol, în filmulețul distribuit de Smiley pe rețelele sociale apare și Josephine. Fetița solistului și a fostei vedete de la Antena 1 a crescut vizibil și are niște cârlionți superbi. Însă, coafura micuței pare identică cu cea a mamei sale.

Citește și Gina Pistol, schimbări în relația cu Smiley. Anunțul i-a luat pe toți prin surprindere: “Jur pe roșu”!

Ce detaliu a atras atenția fanilor

În dreptul videoclipului, Smiley a scris și câteva cuvinte emoționante pentru cei care-l admiră. ”Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: linistea, iubirea, căldura de acasă.

E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a scris artistul în mediul online.

Totuși, fanii au remarcat un detaliu în filmulețul postat de cântăreț. Mai exact, aceștia au observat în brad o fotografie cu o ecografie. Asstfel, utilizatorii s-au gândit imediat că partenera lui Smiley ar putea fi gravidă. Până la acest moment, însă, cele două vedete nu au confirmat nimic.

”Ce o fi însemnând poza din brăduț?

Sărbători frumoase alături de familie!

Ce frumoși sunteți!!! Îmi umpleți inima de bucurie. Sărbatori fericite!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și Cum arată Gina Pistol după o nouă intervenție estetică. Ce procedură și-a făcut soția lui Smiley!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *