Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, vă propunem o rețetă delicioasă de ardei umpluți de post a la Florin Dumitrescu. Preparatul este foarte gustos și se face foarte ușor. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente, dar și de un truc pe care să-l pui în aplicare. Iată cât se țin, de fapt, la cuptor ardeii umpluți de post. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a dezvăluit secretul său!
Suntem în plin post al Crăciunului și nu știi ce să mai gătești? Ei bine, noi avem o recomandare pentru tine. Îți propunem ardeii umpluți de post. Cu siguranță, nu există gurmand care să nu aprecieze acest preparat delicios.
Făcuți în acest mod, ardeii umpluți de post se prepară foarte repede, iar rezultatul este unul extrem de delicios, chiar dacă în compozție nu se regăsește carnea. Garantat, toți cei care îi vor gusta vor fi impresionați. Iată cum se prepară cei mai buni ardei umpluți de post.
Citește și Ardei umpluți cu brânză și ingrediente secrete. Rețetă delicioasă fără foc, ceva mai bun nu ai mâncat!
Potrivit lui chef Florin Dumitrescu, ”este foarte important ca orezul să stea peste noapte în apă, dar dacă nu se poate, trebuie spălat în câteva ape, să se elimine toxinele din el. Orezul vine din siloz.”
Acum, toate legumele se taie în formă de cubulețe și se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei de măsline. Ulterior, se adaugă și ciupercile, apoi orezul. Deasupra se toarnă și puțină apă.
După ce au fiert un pic, se oprește focul și se adaugă dovlecelul verde tăiat. Astfel, se obține o compoziție cu care se umplu ardeii. Mai departe, desupra ardeilor se pune câte o felie de roșie tăiată și capacul de la ardei.
Se pun ardeii în tavă și peste ei se toarnă sosul de roșii în care vor fierbe. Acum, se introduce tava la cuptor pentru circa 60 de minute, la o temperatură de 170 de grade Celsius.
Citește și Ardei umpluți de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Prislop!