Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei Margherita. Am aflat onorariul Clejanilor, la nunți și la botezuri EXCLUSIV

Margherita a primit o amendă penală de 40.000 de lei, după ce a condus mașina sub influența substanțelor interzise
Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei Margherita. Am aflat onorariul Clejanilor, la nunți și la botezuri EXCLUSIV

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt buni de plată, după ce fiica lor, Margherita, s-a ales cu o usturătoare amendă penală, de 40.000 de lei, în urma incidentului de acum doi ani. Din câte concerte scot acești bani celebrii ei părinți? Un impresar de spectacole ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este tariful Clejanilor, pentru un recital pe cinste. Partea bună este că, vara asta, ei se află în topul celor mai solicitați artiști, la concerte, așa că ”are balta pește”!

În urmă cu doi ani, Margherita a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar

Margherita de la Clejani sau Margareta Myriam Manole, pe numele ei din buletin, a făcut-o lată, în urmă cu doi ani, pe 23 mai 2020.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urmă accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au anunțat atunci autoritățile.

Ce amendă penală a primit

Margherita a fost condamnată definitiv, pe 29 iunie 2022, de către Curtea de Apel din București, la o amendă penală de 40.000 de lei. Dacă, în primă instanță, Margherita părea să scape doar cu o amendă penală de 16.000 de lei, iată că Judecătorii de la Curtea de Apel București i-au schimbat sentința.

Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de copiii lor, Margherita și Fulgy
Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de copiii lor, Margherita și Fulgy

”Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta”. Cât cer pentru o cântare

Amenda de 40.000 de lei va fi plătită, cu siguranță, de celebrii ei părinți, Viorica și Ioniță de la Clejani. Un impresar de spectacole ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este onorariul celor doi artiști îndrăgiți:

”Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta, de altfel, acest gen de muzică, de petrecere, merge foarte bine. Tarifele, în cazul lor, sunt de 5-8.000 de euro, cu tot cu formație, pentru o petrecere, cu mai multe calupuri de recitaluri. Sunt foarte îndrăgiți, merită banii. Toată vara au nunți , botezuri, evenimente!”.

Însă, nu toți acești bani le intră în buzunar, căci cântă și cu instrumentiști, ci în jur de 3.500 de euro, așa că, din maximum trei recitaluri, ei scot banii de amendă, pentru a plăti boacănele rebelei fiice. Și Margherita cânta alături de ei, dar, după problemele cu legea, solista s-a retras pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

Margherita nu mai vrea pe scenă?  ”Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă”

Deși a avut un debut muzical promițător, Margherita de la Clejani a anunțat că se retrage de pe scenă:

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”,  declara ea, în interviul de acum doi ani, pentru emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Tot în acea confesiune, Margherita susținea că, deși deține un magazin de haine, încă îi mai cere bani tatălui său: „Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *