Cătălin Bordea intervine în conflictul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi. ”Înseamnă că au fost lezați”

Iată ce declarații a făcut comediantul!

Cătălin Bordea intervine în conflictul dintre fosta sa soție, Livia Eftimie, și prietenii săi apropiați. De curând, bruneta, care în prezent este într-o relație cu artistul Spike, a ieșit în spațiul public pentru a oferi detalii despre motivele despărțirii de comediant, iar apropiații acestuia au sărit în apărarea lui și s-a pornit un adevărat război între cele două tabere.

Declarațiile controversate ale Liviei Eftimie

Livia Eftimie, acum managerul lui Paul Mărăcine (alias Spike), a declarat că relația ei cu rapperul a început după ce a divorțat de Cătălin Bordea. Totuși, prietenii comediantului susțin că bruneta minte, afirmând că relația ar fi început în timp ce stand-uperul și prietenul său Nelu Cortea erau ocupați cu filmările pentru emisiunea ”America Express”.

Mai mult decât atât, Livia Eftimie l-a acuzat pe Cătălin Bordea că nu i-a păsat de problemele ei și că s-a pus mereu pe primul loc în căsnicie, acuzându-l de lipsă de sprijin și implicare.

Reacția prietenilor lui Cătălin Bordea

Aproape imediat, prietenii apropiați ai lui Cătălin Bordea, inclusiv Ioana State, Nelu Cortea, Radu Bucălae și Teodora Nedelcu, au ieșit în apărarea acestuia.

Ei au criticat-o pe Livia Eftimie pentru afirmațiile făcute, susținând că acestea sunt neadevărate și că încearcă să deformeze realitatea. Aceștia au transmis mesaje publice, combătând fiecare punct de vedere prezentat de Livia Eftimie și apărându-l pe Cătălin Bordea.

Citește și Livia Eftimie, pusă la zid de prietenii lui Cătălin Bordea. ”Tu aveai alte planuri”. Ce au spus Cortea, Bucălae și Ioana State, după ce Livia și-a spus povestea!

Cătălin Bordea intervine în scandal

Spynews.ro l-a contactat pe Cătălin Bordea pentru a comenta situația. Comediantul a explicat că nu are timpul necesar pentru a urmări toate reacțiile din mediul virtual și a subliniat că prietenii săi nu au intervenit fără motiv.

”Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri. Dacă au spus ceva înseamnă că au fost lezați de ceva anume”, a declarat Cătălin Bordea.

El a subliniat că prietenii săi au reacționat deoarece s-au simțit afectați de declarațiile făcute de Livia Eftimie. În încercarea de a-și clarifica poziția, bruneta a dorit să sublinieze că povestea ei de iubire cu Spike a început după divorțul de Cătălin Bordea și că acesta nu a fost prezent alături de Spike în momentele dificile, cum ar fi un episod serios de depresie.

De asemenea, ea a menționat că a trebuit să ducă în spate două vieți, renovând apartamentul singură și investind mult financiar, fără a cere nimic la plecarea din căminul conjugal.

Citește și Fosta soție a lui Cătălin Bordea rupe tăcerea. La un an de la divorț, Livia își spune partea ei de poveste. ”Depresie constantă”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *