Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru formează un cuplu de câțiva ani, iar relația lor pare să fie una serioasă. Mulți s-au întrebat dacă vor face pasul cel mare, la un moment dat, iar bucătarul a vorbit recent despre acest subiect.
Până la 51 de ani, Cătălin Scărlătescu a fost un burlac convins. De câțiva ani, are o relație cu actrița Doina Teodoru, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase între ei. Mulți au speculat că bucătarul a cerut-o deja în căsătorie pe iubita lui și că urmează să facă pasul cel mare în curând.
Deocamdată, Scărlătescu se pregătește pentru cel mai nou sezon al emisiunii MasterChef și nu are timp să se concentreze asupra nunții, după cum a declarat chiar el. Nu exclude însă să facă acest pas, la un moment dat. Întrebat recent când plănuiește să facă nunta, Scărlătescu a răspuns: ”Nu știu, să vedem, când om avea timp”, potrivit cancan.ro.
Chiar dacă și-a făcut o carieră de succes în bucătărie, la nunta lui nu vrea să gătească. Juratul de la MasterChef a spus cum vede el un astfel de eveniment. Nu își dorește să fie stresat cu meniul în ziua cea mare, astfel că nu se va ocupa el de preparatele care le vor fi servite invitaților.
Vezi și: Preparatul cu care chef Cătălin Scărlătescu a cucerit-o pe Doina Teodoru. ”M-a dat pe spate”
”Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, ‘acum să intre sarmalele sau curcanul’?”, a mai spus el, pentru sursa citată.
Mâncarea reprezintă o parte esențială a petrecerii de nuntă, iar celebrul bucătar nu vrea un meniu clasic pentru nunta lui. Cătălin Scărlătescu a spus că le-ar servi invitaților mai degrabă un bufet suedez cu mai multe tipuri de preparate, astfel încât să fie totul cât mai diversificat.
”Nu știu ce o să am, dacă o să am (n.r. sarmale), stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă. Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!”, a mai spus chef-ul.