Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Nu suntem prieteni”. Ce se întâmplă de fapt în afara filmărilor

Cătălin Scărlătescu, despre cei doi colegi de platou: "Sunt singurii mei doi inamici veritabili"

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt cunoscuți de ani de zile, mai ales datorită emisiunii Chefi la cuțite. Acolo stau împreună la masa juriului, iar oamenii au crezut că sunt foarte buni prieteni. Adevărul este însă altul. Chef Scărlătescu a vorbit despre relația dintre el și ceilalți doi chefi.

Care este relația dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Sunt singurii mei doi inamici veritabili”

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că el și ceilalți doi chefi nu sunt prieteni. Iubitul Doinei Teodoru îi consideră pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cei mai mari inamici ai săi. Dacă în fața camerelor de filmat, de la Chefi la cuțite, par cei mai buni prieteni, realitatea este alta. Scărlătescu spune că în realitate ei n-au ieșit nici măcar o dată împreună la o bere. De asemenea, a menționat de unde a plecat această tensiune dintre ei. Mona Segall i-a spus lui Scărlătescu faptul că va fi cel mai iubit bucătar din România.

Întrebat de către Mihai Morar cât la sută este adevărat din ce spune, Cătălin Scărlătescu a ținut să precizeze că el nu minte. De asemenea, a menționat că nici nu a exagerat în vreun fel cu această declarație despre prietenia lor.

„Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Păi ăștia-s călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei, noi încă n-am ieșit. Acum foarte mult timp, prima dată în viața mea când eu am cunoscut-o pe Mona Segall, ea mi-a zis așa: tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta! Bontea și Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei doi fac front în fața mea. Eu, să ții minte, eu niciodată nu mint! Câteodată evit să spun adevărul. Nu (N.r. nu exagerează). Am avut momente când am intrat cu ei doi în metrou, erau lângă mine și au venit trei oameni și au zis: vreau și eu să fac poză cu tine. Zic: păi cu ei doi? Nuu.”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi și – Ce urmează pentru Doina Teodoru, după America Express: „În curând o să încep filmările”. Iubita lui Cătălin Scărlătescu are planuri mari VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *