Cătălin Scărlătescu, detalii despre povestea de iubire cu Doina Teodoru. Care este secretul relației lor. ”Nu-ți bate joc niciodată de celălalt”

Iată cum reușesc cei doi să păstreze vie flacăra iubirii dintre ei!

Cătălin Scărlătescu, cunoscutul chef și jurat al emisiunii MasterChef, a atras de-a lungul timpului atenția publicului nu doar prin talentul său culinar, ci și prin viața sa personală. De curând, celebrul bucătar a împărtășit detalii despre relația sa cu Doina Teodoru, actriță și comediantă apreciată în România. Cei doi formează un cuplu de invidiat de mai bine de trei ani, iar secretul relației lor pare să fie unul simplu, dar esențial: sinceritatea.

Sinceritatea, fundamentul relației dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlătescu a explicat că succesul relației sale cu Doina Teodoru se bazează pe onestitate și respect reciproc.

”Păi, nu există decât un singur cuvânt pentru treaba asta, iar cuvântul acela este: sinceritate. Nu-ți bate joc niciodată de celălalt! Tratează-l ca și cum te-ai trata pe tine.

Adică, nu încerca să faci mișto de ea, pentru că ea s-ar putea să fie un om bun și să nu facă mișto de tine. Dar viața va face mișto de tine în viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ți se întoarce.

Bine faci, bine găsești! Adică, dacă ești un mârlan, mârlan vei rămâne toată viața. Eu, cel puțin din momentul în care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam liniștit.”, a declarat bucătaru pentru viva.ro.

Aceste cuvinte reflectă filosofia lui Scărlătescu asupra relațiilor și importanța de a fi autentic și respectuos în parteneriat. Sinceritatea nu doar că întărește legătura dintre cei doi, dar le oferă și o bază solidă pe care să-și construiască viitorul împreună.

Te-ar mai putea interesa și Cătălin Scărlătescu a vorbit despre nunta cu Doina Teodoru: ”O petrecere foarte casual”. Cu ce preparate își vor delecta invitații!

”Astea sunt momentele noastre de fericire”

În același interviu, Cătălin Scărlătescu subliniază că, în relația sa cu Doina Teodoru, nu s-a schimbat nimic fundamental de la început. Însă, cei doi inovează constant pentru a menține vie legătura dintre ei.

”Ce s-a schimbat în relația mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovăm în fiecare moment, în fiecare secundă, inovăm lucrurile. Suntem doi căutători, suntem doi oameni care suntem înnebuniți după plimbări, muncim foarte mult.

Ea, ca o actriță spectaculoasă ce este, face mult teatru, foarte mult teatru. Când o apucă nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasă. Și în momentul în care o prind acasă, plec repede cu ea în vacanță, dacă sunt și eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. În rest, muncim amândoi foarte mult.”, a precizat juratul de la MasterChef.

Te-ar mai putea interesa și Preparatul cu care chef Cătălin Scărlătescu a cucerit-o pe Doina Teodoru. ”M-a dat pe spate”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *