Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil. Modul inedit prin care fosta gimnastă a dat vestea: “Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată”

Prima imagine cu burtica de gravidă

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2023

Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, vor fi părinți pentru a doua oară. La mai puțin de un an de când l-a născut pe băiețelul ei, fosta gimnastă a anunțat că va deveni mamă din nou, anul viitor. Cum s-a fotografiat alături de soțul și copilul ei și cum au reacționat cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cătălina Ponor este însărcinată din nou

Fosta campioană olimpică la gimnastică urmează să își mărească familia. Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima oară la finalul anului 2022, iar acum a anunțat că așteaptă încă un copil. Fosta sportivă a dat vestea pe rețelele de socializare și a primit numeroase felicitări din partea celor care o urmăresc.

Sportiva s-a fotografiat alături de soțul ei și de băiețelul lor lângă un decor de Crăciun și a scris în dreptul imaginilor: ”Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”

În fotografiile postate i se vede deja burtica de gravidă, semn că sarcina este destul de avansată. Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat imediat și au copleșit-o cu felicitări și cu like-uri. Printre cei care au comentat la postare se numără și Marian Drăgulescu, Nadia Comăneci, Larisa Iordache, Monica Roșu și Sandra Izbașa.

Citește și: Cătălina Ponor, prima imagine cu băiețelul ei. Fotografie adorabilă cu micuțul său, în vârstă de 2 luni

Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil. Modul inedit prin care fosta gimnastă a dat vestea
Prima fotografie cu Cătălina Ponor însărcinată din nou

Gimnasta și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul trecut

Cătălina Ponor și partenerul ei formează un cuplu din anul 2018, dar au amânat nunta, din cauza pandemiei. Și-au unit destinele în iulie 2023, iar două luni mai târziu, în ziua în care a împlinit 35 de ani, fosta campioană olimpică a anunțat că așteaptă primul ei copil. Vlad a venit pe lume la finalul lunii decembrie, iar în curând va avea un frățior.

Bogdan Jianu este cu 18 ani mai mare decât fosta gimnastă și a mai fost căsătorit în trecut, cu cântăreața Julia Chelaru. Soțul Cătălinei Ponor este actor și regizor și este cunoscut în lumea cinematografiei, pentru contribuția sa în filme istorice.

Citește și: Larisa Iordache, dezvăluiri despre iubitul ei. Din ce domeniu face parte bărbatul: “Da, este din sport” VIDEO EXCLUSIV

Cătălina Ponor este una dintre cele mai titrate gimnaste românce de după anii 2000. Sportiva a participat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, în 2004, 2012 și 2016, dar și la campionate mondiale și europene de gimnastică. Are în palmares numeroase medalii, atât de aur cât și de argint și bronz, la individual și cu echipa. Aparatele care i-au adus cele mai multe medalii sunt bârna și solul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *