Câte kilograme are Ana Baniciu, la o lună după ce a născut. ”Da, sunt o norocoasă”. Și-a etalat silueta în costum de baie și fanii au rămas uimiți

Artista nu s-a ferit să recunoască

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

A trecut o lună de când Ana Baniciu a devenit mamă și poate spune cu mândrie că a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Artista a dat o fugă la mare și nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie și să le spună celor care o urmăresc câte kilograme are.

Ana Baniciu și-a recăpătat silueta

La începutul lunii iunie, Ana Baniciu aducea pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și-a intrat perfect în rolul de mămică, dar a reușit și să revină la forma fizică pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. La o lună de la naștere, proaspăta mămică a pozat în costum de baie și și-a etalat mândră silueta. Dacă unele femei se străduiesc luni bune să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, Ana Baniciu a reușit să revină la forma inițială fără prea mult efort.

Cântăreața le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram că, înainte de a rămâne însărcinată, avea 47 de kilograme. Pe parcursul celor 9 luni de sarcină, a acumulat 16 kilograme, care s-au ”topit” însă după naștere, fără să depună vreun efort. Artista a spus că este conștientă de faptul că e o norocoasă, din acest punct de vedere, pentru că a revenit rapid la greutatea inițială, având acum sub 50 de kilograme.

Vezi și: Ce nume a ales Ana Baniciu pentru băiețelul ei. Are o semnificație specială

”Am fugit pe plajă și mi-am etalat cu mândrie corpul de după sarcină. M-am gândit mult la tot ce s-a discutat în comentarii și vreau să adaug la postarea asta următoarele: Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta! Când am rămas însărcinată aveam 47 de kg… o greutate pe care încercam de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! Sincer… nu îmi plăcea cum arătăm, eram șnur și continuarea o știți voi.

Am luat în sarcina 16 kg pe care le-am primit așa cum au venit, kg cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine, puteam lua și 30, important era bebelușul! A fost și pentru mine o surpriză faptul că am slăbit la loc în așa scurt timp și știu că nu toate femeile pot face asta! Ce mai știu este că fiecare mamă primește odată cu nașterea un glow aparte, se citește pe față, în ochi și în energia pe care o emană… știu că toate suntem diferite și avem metabolisme poate mai greu de urnit și vă asigur că în cazul meu nu s-a depus nici un strop de efort”, a scris artista, în dreptul imaginilor.

Câte kilograme are Ana Baniciu, la o lună după ce a născut
Artista și bebelușul ei

Dificultățile cu care se confruntă în viața de mamă

Ana Baniciu a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute și provocările pe care le întâmpină de când este mamă. Lipsa somnului, mesele haotice și faptul că își face programul după bebelușul ei, pe care îl alăptează, fac ca această perioadă să fie una solicitantă pentru artistă.

Vezi și: Ana Baniciu a născut. Artista și soțul ei, Edi Kovacs, au devenit pentru prima dată părinți

”Mănânc haotic, alăptez, nu dorm de o lună nopțile și totuși, zâmbesc și mă bucur de fiecare moment în parte! E o perioadă grea, o schimbare radicală, atât corporală cât și mentală, dar ce vă invit eu să facem împreună este să îmbrățișăm tot ce vine, așa cum vine și să ne bucurăm de momentele astea care sunt unice! Iubiți-va așa cum sunteți, pufoase, slăbănoage ca mine, obosite, pline de lapte pe haine… Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte… înțeleg perfect”, a mai transmis Ana Baniciu pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *