Câte kilograme are Raluca Bădulescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. A trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani

Raluca Bădulescu a făcut o schimbare radicală
Câte kilograme are Raluca Bădulescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. A trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare incredibilă în ultimii ani. Vedeta a slăbit enorm și a devenit una dintre cele mai versatile personalități din showbizul românesc. Mulți s-au întrebat ce greutate a ajuns să aibă jurata emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, după ce s-a hotărât să-și schimbe complet stilul de viață.

Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Vedeta și-a îngrijorat fanii

Raluca Bădulescu și-a îngrijorat fanii în ultimele luni, căci a slăbit foarte mult. Cum a primit foarte multe mesaje în care oamenii o întrebau ce se petrece cu ea, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a lămurit situația, declarând că e bine și se simte excelent cu greutatea pe care o are acum.

„Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 metri înălțime și sunt foarte fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună. Am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat”, a spus Raluca Bădulescu, pentru viva.ro.

Raluca Bădulescu, înainte și acum
Raluca Bădulescu, înainte și acum

Raluca Bădulescu: “Am grijă de mine și de sănătatea mea”

Raluca Bădulescu a completat faptul că are mare grijă de ea și de sănătatea sa, motiv pentru care nimeni nu ar trebui să fie îngrijorat că i s-ar fi întâmplat ceva. Aceasta susține că se poate observa ușor faptul că se simte bine în pielea ei, dat fiind faptul că mereu are multă energie și este cu zâmbetul pe buze.

“Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea.  Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică.(…) Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se vede”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu și soțul ai au divorțat

Raluca Bădulescu a anunțat recent că ea și cel de-al doilea soț au decis să divorțeze. Ulterior, vedeta a explicat ce s-a întâmplat între ea și Florin încât au decis să pună punct unei căsnicii de 13 ani.

“A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a spus Raluca Bădulescu despre despărțirea de Florin Stamin.

Prima căsătorie a Ralucăi Bădulescu a fost cu Vali Pungă, împreună cu care are un băiat pe nume Alex. Raluca și Vali au ajuns în fața altarului în 2002, iar patru ani mai târziu au divorțat.

În ciuda despărțirii, vedeta Kanal D a mărturisit de fiecare dată, când a fost întrebată, că între ei a rămas o relație frumoasă de prietenie. În plus, aceasta a avut mereu doar doar vorbe de laudă la adresa fostului partener de viață, despre care susține că este un om minunat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *