Câte kilograme are Theo Rose după naștere. ”Am revenit la setările din fabrică foarte rapid”. Artista speră să rămână cu un bust mai generos: „Port numai pe decolteuri” VIDEO EXCLUSIV

Theo Rose a dat jos imediat kilogramele acumulate în sarcină

Theo Rose a născut, pe 14 iunie, într-un spital prival din București, un băiețel perfect sănătos. Artista a avut o sarcină ușoară și nu a luat prea multe kilograme în plus. În timp ce alte proaspete mămici fac eforturi să revină la vechea siluetă, iubita lui Anghel Damian a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că ea și-a dorit să rămână cu câteva kilograme acumulate în timpul sarcinii, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Ba din contră, a ieșit din maternitate mai slabă ca niciodată.

”Eu am revenit la setările din fabrică foarte rapid”

Tânăra mămică nu a stat prea mult în concediu de maternitate, ci a revenit atât la filmările pentru serialul ”Clanul”, cât și pentru noul sezon ”Vocea României”, dar mai ales la concerte.

Nici nu avea cum altfel, ținând cont că Theo Rose a fost extrem de activă până în ultimele zile de sarcină. A ajutat-o foarte mult și felul e de a fi, mereu o fire pozitivă, dar și foarte energică.

”Eu am revenit la setările din fabrică foarte rapid. Cu tot ce implică: stres și toate cele. Adică asta îmi este firea. Nu pot să mă îngraș.

Am tras speranțe, am tot avut speranțe că poate o să rămân undeva la 55 de kilograme după naștere. Am lăsat 10 kilograme direct pe masă, am plecat din spital cu 49 de kilograme. Păi ce am făcut?”, ne-a declarat Theo Rose, completând că deși multă lume o invidiază pentru silueta ei, ea și-ar dori din tot sufletul să aibă măcar 5 kilograme în plus.

”Să știi că nici foarte slabă nu este bine să fii. Le-am tot spus fetelor care îmi zic că mai bine slabă decât cu forme. Să știi că este și asta o problemă, să te chinui să te îngrași. E exact invers. Tot problemă e. Că nu mă simt bine că nu sunt zdravănă”.

”M-a luat mama așa cu binișorul, mi-a explicat cum trebuie să fac”

Spre fericirea ei, artista a rămas însă cu un bust impresionant și trage speranța că va rămâne așa și după ce va încheia procesul de alăptare a lui Sahsa.

”Abia am alăptat, puțin mai devreme, și poate că nu se vede neaparăt, dar sunt mulțumită. În sfârșit se vede ceva și acolo. Am observat că oamenii se bucură de bucuria mea, că pot să zic în sfârșit că am avut.

Îți dai seama că acum fac o grămadă de poze. Și la ”Vocea României” mă port numai pe decolteuri. Păi cine știe dacă sezonul următor se duc de tot, măcar să știu că am avut și eu amintire”, a mai declarat amuzată Theo Rose pentru EGO.ro, completând că vrea să alăpteze cât se poate, mai ales că are toate condițiile ca să facă acest lucru pentru fiul ei.

”Asta a fost abordarea. Eu nu am fost stresată după naștere. Deloc. Cred că au fost primele două nopți, cu băița, cu toate cele, pentru că plângea copilul. Nici el nu știa care sunt senzațiile, ce trebuie să simtă la băiță. Și mă stresam.

Nu știam dacă îl doare, dacă îi fac eu ceva rău. Până când m-a luat mama așa cu binișorul, mi-a explicat cum trebuie să fac, să-l țin de mână, să vorbesc cu el, îl obișnuiesc mai întâi cu apa. Faptul că mama m-a relaxat cumva în privința tuturor lucrurilor pe care trebuie să le fac pentru Sasha, după au rămas așa”.

”Nu am probleme cu copilul”

Având-o pe mama ei alături, dar și pe mama lui Anghel Damian și o bonă externă, cei doi părinți își pot vedea liniștiți de proiectele lor și pot lipsi de acasă atunci când micuțul își face somnul.

”Sunt foarte relaxată acum. Ne descurcăm cu absolut toate cele. El este foarte cuminte și cred că de asta sunt așa de relaxată. Nu am probleme cu copilul.

E foarte liniștit, nu plânge fără motiv niciodată. Funcționează după ceas”, ne-a mai povestit artista, care subliniază faptul că nu a fost nicio zi genul acela de mamă care să considere că ea știe ce este cel mai bine pentru copilul ei, că doar ea știe să-i facă băița cel mai bine sau că doar ea poate să-i aleagă îmbrăcămintea.

”Toată lumea îl ia, îl îmbracă, îl probează cu tot ce avem acolo în dulap. A primit multe haine și nu apuci să-l îmbraci. Eu acasă îl îmbrac cu ce este mai comod, cu body-urile cu fermoar și sunt cele mai comode.

Dar când vine doamna care stă cu el pe timpul zilei, când avem noi treabă, suntem la filmări, îl îmbracă în toate cele. I-a dat și ie. Avem și papucei, îi dă și papucei. Îl scoate într-un parc în cartier la noi și dacă nu se miră și ea și toată lumea că ce frumos e îmbrăcat copilul. E nu apuc să-l văd decât în poze”.

Citește și Un nou membru în familia lui Theo Rose. Anunțul surprinzător făcut de iubita lui Anghel Damian, nimeni nu se aștepta!

”Este un copil superb, ca taică-su”

La cele 3 luni abia împlinite, Sasha este copie fidelă a lui Anghel Damian. ”Sasha seamănă cu tatăl lui. Cel mai mult. E o asemănare extrardinară. Am fost un pic geloasă așa când a deschis prima dată ochii și am văzut că sunt ochii lui și eu trăgeam speranțe că poate, poate. Cred că a luat nasul de la mine.

Este un copil superb, ca taică-su”, a mai povestit Theo Rose pentru EGO.ro, completând că și-ar fi dorit să semene și cu neamul ei, însă trage speranța că va împrumuta în curând din caracterul și umorul bunicului matern.

”Iar de la tata trebuie să vedem, în timp, cât a luat. El face tot felul de fețe, este foarte expresiv, dar să vedem. Eu aștept să vorbească acolo, să ne dăm seama exact dacă seamănă și cu tata sau nu”.

Video: Mihai Robu

Citește și Theo Rose, apariția care i-a derutat pe fani: “Ți-ai pus silicoane?”. Fotografia cu un decolteu adânc a pus pe jar internetul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *