Dacă ciorba cu perișoare se numără printre preferatele tale, ai ajuns la locul potrivit. EGO răspunde astăzi la una dintre cele mai comune întrebări ale gospodinelor: câte ouă se pun, de fapt, în compoziția de carne pentru perișoare. Află în rândurile de mai jos cum trebuie să procedezi.
Românii sunt mari iubitori de ciorbe și supe. Aproape în fiecare casă se gătește cel puțin săptămânal un astfel de tip de mâncare. Ciorba cu perișoare se numără printre cele mai îndrăgite. Este rapid de preparat, foarte nutritivă și sățioasă, astâmpărând pofta de mâncare.
Nu există o singură rețetă care trebuie respectată la prepararea ciorbei cu perișoare. Fiecare gospodină prepară mâncarea în funcție de gusturile preferate. Cu toate acestea, în cazul perișoarelor trebuie respectate câteva detalii, pentru ca biluțele de carne să nu se sfărâme.
În principiu, când vine vorba despre pregătirea perișoarelor pentru ciorbă, secretul constă în adăugarea oului. Acesta leagă toate ingredientele, care amestecate până la omogenizare, pot fi folosite pentru formarea unor biluțe de carne extrem de pufoase și aromate.
Multe românce nu știu cât ou să adauge în perișoare, pentru ca ingredientele și carnea să se lege perfect. Cele mai experimentate gospodine spun că este nevoie de un singur ou. Perișoarele vor ieși pufoase, mai ales dacă folosești doar produse proaspete. Carnea să nu aibă multă grăsime.
Ingrediente ciorbă:
Ingrediente perișoare:
Mod de preparare perișoare:
Mod de preparare ciorbă:
Ciorba cu perișoare este gata. Se poate servi imediat după ce s-a răcit puțin, pentru a nu fi prea fierbinte. Poate fi consumată cu sau fără smântână, în funcție de preferințe. Poftă bună!