Câți ani are Claudia Iosif. Fanilor nu le vine să creadă că așa arată fosta lui Dorian Popa fără machiaj, nu-și arată vârsta deloc

Babs și-a uimit fanii
Câți ani are Claudia Iosif. Fanilor nu le vine să creadă că așa arată fosta lui Dorian Popa fără machiaj, nu-și arată vârsta deloc

Dorian Popa și Claudia Iosif au ales să se despartă după 11 ani de iubire, spre surprinderea tuturor. Bruneta s-a mutat deja din casa artistului și a decis să înceapă o viață nouă. Și-a construit o locuință de la zero și acordă mai multă atenție procedurilor cosmetice. Recent, ea a apelat la un tratament la nivelul feței, pentru ca tenul să fie mai luminos și să elimine imperfecțiunile.

Claudia Iosif arată bine fără machiaj

După despărțirea Dorian Popa, Babs a apelat la un tratament de înfrumusețare. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a postat imagini din cabinetul medicului estetician și a arătat prietenilor virtuali la ce procedură a apelat.

Cum era de așteptat, aceasta a mers nemachiată, iar fanii săi au rămas uimiți de cum arată bruneta fără pic de machiaj.  Deși are 40 de ani, Babs are un ten impecabil.

foto: captură instagram

Citește și: Unde locuiește Claudia Iosif după despărțirea de Dorian Popa. Imaginea cu care Babs și-a surprins fanii

Babs, primele declarații despre despărțirea de Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio după o relație de 11 ani. În urmă cu mai bine de o lună, bruneta s-a mutat într-o casă pe care și-a construit-o la doar câteva minute de fostul ei partener.

Recent, bruneta a vorbit pentru prima dată cum a trecut peste despărțirea de celebrul vlogger. Ea a precizat că după 11 ani de relație lucrurile decurg mult mai rapid. De asemenea, Babs exclude o împăcare cu Dorian, dar au rămas în relații bune.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități! Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”, a scris Babs pe contul ei personal de Instagram.

Ea a anunțat public că s-a separat de vlogger

În urmă cu mai bine de o săptămână, Claudia Iosif confirma că nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa, după ce vloggerul a fost prins drogat la volan. Atunci, bruneta a decis să rupă tăcerea, dar nu a oferit prea mult detalii despre această separare.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Citește și: De ce s-au despărțit de fapt Dorian Popa și Claudia Iosif, după 11 ani de relație: “Totul s-a consumat”. Ce a spus Babs despre o posibilă împăcare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *