Câți bani a câștigat Rocsana Marcu, după ce a vândut un apartament de 2.500.000 de euro în Dubai. A renunțat la televiziune pentru a deveni agent imobiliar

Fosta prezentatoare TV a dat lovitura în Dubai!

În urmă cu mai mulți ani de zile, Rocsana Marcu a renunțat la România, la cariera în televiziune pe care o avea aici și s-a mutat în străinătate, iar viața ei s-a schimbat din bine în și mai bine. Vedeta a făcut o adevărată avere, iar acum a dat o nouă lovitură financiară. Iată cu câți bani s-a ales după ce a vândut un apartament de 2.500.000 de euro în Dubai!

Rocsana Marcu, un nou tun financiar

Acum ceva timp, Rocsana Marcu, în vârstă de 43 de ani, era una dintre cele mai cunoscute și dorite femei din showbiz-ul autohton. De altfel, la un moment dat, ea a și pozat în Playboy, celebra revistă destinată urmașilor lui Adam.

În urmă cu aproximativ șapte ani, însă, ea a renunțat la tot ce a clădit în România și a plecat în Marea Britanie, unde s-a angajat ca agent imobiliar. Ulterior, vedeta a ajuns în Dubai și a dat lovitură după lovitură, iar asta în acelaşi domeniu.

Suma pe care a câștigat-o după ce a vândut un apartament de 2.500.000 de euro în Dubai

Deși s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, Rocsana Marcu nu a fost uitată de fanii săi din România. Ea știe acest lucru și tocmai din acest motiv este foarte activă pe rețelele sociale. Acolo, vedeta le povestește adesea internauților ce mai e nou în viața ei.

Chiar de curând, fosta prezentatoare a emisiunilor Star Matinal și Agenția VIP le-a dezvăluit admiratorilor săi că a reușit să vândă un apartamente de lux în valoare de 2.500.000 de euro.

Potrivit celor de la Ciao, pentru o astfel de locuință vândută, Rocsana Marcu ar încasa un comision de nu mai puțin de 100.000 de euro. Până acum, vedeta se laudă că a dat două case de acest gen, dar nu are de gând să se oprească aici.

”Sărbătoresc! Sunt singura agentă de aici din Dubai, din domeniul imobiliar, care a vândut o vilă în cer! De fapt, este a doua pe care o dau. O astfel de casă costă 2 milioane și jumătate de euro, arată senzațional, este făcută de Aston Martin!

Sunt deja în discuții să vând și a treia casă din acest complex, pentru că e singurul proiect din Dubai care are vile în cer, chiar așa se numesc: „sky villa”. Este un proiect unic, e superb. E bine, și comisioanele sunt bune la astfel de vile!”, a dezvăluit Rocsana Marcu pentru sursa citată.

Citește și Cu ce se ocupă Rocsana Marcu în Dubai, de fapt. Câștigă bani frumoși din asta!

Ce sfat are pentru cei care vor să-i calce pe urme

Într-un filmuleț publicat pe Instagram și TikTok, Rocsana Marcu a oferit și un sfat pentru cei care vor să lucreze în Dubai ca agent imobiliar.

”Pentru toți agenții care vor să vină în Dubai și să lucreze…Vă încurajez și vă recomand cu mare drag să faceți acest pas, numai că, atenție, trebuie să vă interesați foarte bine înainte, să știți unde veniți. (…) Dacă veniți aici, trebuie să aveți bani, să rezistați măcar trei luni, să nu spun să supraviețuiți, pentru că aici dacă nu vinzi, nu iei niciun ban.

Nu îți vei lua salariul din partea agențiilor, vei lucra numai la procent, n-are nicio legătură real-estate-ul din Londra, acolo unde am vândut și încă mai vând proprietăți, dar se ocupă agenții cu care colaborez, sau cu piața imobiliară din România sau cu cea din America.

(…) Dacă veniți aici interesați-vă foarte bine, nu vă luați după cei care vă spun că în Dubai vinzi de faci o grămadă de bani. În Dubai, pentru că sunt atât de mulți agenți imobiliari, credeți-mă că este o junglă. Trebuie, înainte de toate, să cunoașteți foarte bine piața imobiliară de aici. După care, să vă apucați de treabă”, a spus fosta moderatoare TV.

Citește și Cum arată apartamentul Biancăi Drăgușanu din Dubai. Fosta asistentă tv l-a scos la vânzare, cere aproape 400.000 de euro pe el!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *