Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express. Alexia și Aris Eram sunt milionari acum

Noul sezon a debutat pe 21 octombrie, la Antena 1
Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru participarea la America Express. Alexia și Aris Eram sunt milionari acum

America Express-Drumul Soarelui a început pe 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Nouă echipe au pornit în aventura vieții lor, iar Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase și pline de aventuri extraordinare. În acest sezon, copiii Andreei Esca, Alexia și Aris sunt în prim plan, iar mulți s-au întrebat câți bani au primit cei doi pentru participarea la America Express!

Copiii Andreei Esca s-au îmbogățit după participarea la America Express

În noul sezon America Express, Alexia Eram a acceptat să facă echipă cu fratele ei mai mic, Aris Melkior Eram. Telespectatorii îi urmăresc cu mare drag pe cei doi copii ai Andreei Esca, celebra știristă de la PRO TV. Se pare că Alexia și Aris ar fi ajuns în marea finală a show-ului, însă au terminat pe locul 2.

Totodată, cei doi adolescenți ar fi fost cei mai bine plătiți dintre toate vedetele participante la noul sezon America Express, conform Cancan. Se speculează că pentru fiecare episod, copiii Andreei Esca ar fi încasat câte 2500 de euro fiecare.

foto: instagrram

Citește și: Ce studii are Alexia Eram, concurenta de la America Express 2023. Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea în Marea Britanie

Ținând cont că filmările s-au încheiat în această vară, Alexia Eram și Aris Melkior ar fi plecat acasă cu 50.000 de euro de căciulă. În plus, ei ar fi rezistat două luni în competiția de la Antena 1.

Pe de altă parte, marele premiu, în valoare de 30.000 de euro ar fi revenit altei echipe, conform sursei citate anterior. Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat marele trofeu America Express, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla până la final.

Momente de panică pentru Alexia și Aris, la America Express

Alexia Eram și Aris au opriți de poliție la „America Express”, sezonul 6. Oamenii legii din Columbia i-au verificat pe concurenți, dar și echipele de filmare care îi însoțea.

„Erau doi polițiști cu o atitudine foarte dură, care l-au dat jos pe șoferul nostru. Ne-au cerut documentele și ne-au spus că este ilegal ce facem. M-am enervat foarte tare. După ce am vorbit cu ei, am crezut că ne vor duce la secția de poliție și vom sta acolo până dimineața pentru că nu vor înțelege despre ce este vorba. Unul dintre polițiști era cu mâna pe pistol, exact cum am văzut în serialul Narcos. Ne-au luat toate documentele – nouă, dar și echipei de producție”, a povestit Alexia Eram.

Citește și: Cine ar fi câștigat America Express sezonul 6. Perechea care ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *