Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023

Iată cu ce sumă s-au ales Sânziana Negru și Laura Giurcanu după ce au câștigat America Express 2023!

Marea finală America Express 2023 a avut loc miercuri, 27 decembrie. După o luptă strânsă cu Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat trofeul și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În realitate, însă, cele două învingătoare au încasat o sumă mult mai mare. Iată câți bani au primit, de fapt, Sânziana Negru și Laura Giurcanu de la Antena 1!

Ce sumă au încasat, de fapt, Sânziana Negru și Laura Giurcanu de la Antena 1

După două luni de aventură, muncă și emoții, perechea formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu au reușit să câștige mult râvnitul trofeu America Express 2023, dar și premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro pus în joc de Antena 1. Însă, ceea ce nu știe multă lume este faptul că, în realitate, cele două învingătoare s-au ales cu o sumă mai mare decât cea menţionată anterior.

În afară de cei 30.000 de euro, care împărțiți la doi vin 15.000 de euro de fiecare, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au mai primit și 2.000 de euro de fiecare, pentru fiecare etapa, potrivit gândul.ro. În total, cele două câștigătoare au stat 10 etape, deci s-au ales cu 20.000 de euro fiecare. Astfel, calculând va reieşi o sumă de 35.000 de euro pentru fiecare.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, primele reacții după ce au câștigat America Express 2023

Imediat după ce au aflat că au câștigat marea finală America Express 2023, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au făcut primele declarații. Celor două nu le-a venit să creadă că ele au ieșit învingătoarele competiției.

”E al nostru? Irina, e al nostru? Nu îmi dau seama, ciupește-mă! Nu am simțit așa ceva în viața mea așa că nu aș putea să compar cu nimic. Am visat, și m-am rugat, și mi-am dorit”, a spus Laura Giurcanu în momentul în care a primit trofeul America Express 2023.

”S-a încheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapă finală.

A fost o reală plăcere să va descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipa în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi.”, a scris Sânziana Negru pe Instagram.

Citește și Cine a câștigat America Express 2023. S-au anunțat oficial marii câștigătorii ai sezonului 6, surpriză imensă!

”Laura mi-a fost mamă și tată, soră, iubit și prietenă”

În continuare, creatoarea de conținut a mai precizat că ea și coechipiera ei nu s-au înscris la America Express cu gândul de a câștiga neapărat competiția, ci mai mult pentru a trăi experiența. De asemenea, ea și-a arătat recunoștința pentru Laura Giurcanu, pe care o consideră o adevărată prietenă.

”De obicei, te înscrii la un concurs că să-l câștigi, noi am plecat la America Express neștiind ce ne așteaptă, visam la trofeu, că orice altă echipa de jucători, dar ne entuziasma mai mult noul, aventură și faptul că trăim împreună aceste lucruri. Timp de 55 zile și nopți, Laura mi-a fost mamă și tată, soră, iubit și prietenă.

N-a fost nimeni în afară de ea, când mi-a fost rău, când mi-a fost foame, când plângeam, când îmi numărăm vânătăile, sau când eram nedormită și cu puterile la pământ. Ne-am ridicat, ne-am sprijinit și ne-am răbdat. Noi două. Da, că oricare din noi, am avut și momente de slăbiciune, în care poate n-am fost cele mai bune, multe momente de frustrare și neputință, pe care le-am gestionat așa cum am știut în situațiile date, dar nu am renunțat niciodată.

Și NE-AM BUCURAT că trăim, în fiecare moment. Puțini înțeleg ce presupune cu adevărat experiență AE, dar mulți o comentează, că e cel mai ușor. Dincolo de competiție, e bine să nu uităm că America Express este un show tv, un show de entertainment, cu personaje creionate, unde e firesc să ții cu o echipa sau altă, să empatizezi mai mult cu unii sau alții, dar să înțelegi, în final, că e un SHOW TV.

Pentru că experiență pe care am trăit-o în viață reală este foarte diferită de ce s-a văzut la televizor. Tocmai de aceea, lecția continuă și acasă, nu doar acolo. Îmi vine să scriu multe, dar știu că în final, nu contează și cineva, mai presus de noi, a vrut că acest trofeu să fie câștigat de Laura și Sânziana. Iar noi am învățat multe despre oameni în toată această călătorie. Mulțumim și Sărbători frumoase!”, a mai transmis Sânziana Negru.

Citește și Ce a postat Andreea Esca, imediat după finala America Express 2023. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să arate asta despre copiii ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *