Câți bani cere Loredana Groza la o nuntă. Suma e uriașă, nu și-o permite oricine

Solista percepe o sumă enormă
Câți bani cere Loredana Groza la o nuntă. Suma e uriașă, nu și-o permite oricine

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate soliste din România! Cântăreața a urcat pe scenă încă de la vârsta de 16 ani și s-a făcut remarcată din prima, câștigând Festivalul Mamaia. În ultimii 30 de ani, artista și-a clădit o carieră spectaculoasă, iar adesea este asemănată cu Madonna, în ciuda trecerii timpului. Loredana Groza este des invitată să cânte la evenimente private, însă tariful ei nu este de neglijat!

Cât câștigă Loredana Groza la un singur eveniment

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate voci din țară și are concerte pe bandă rulantă. În plus, vedeta este chemată să cânte și evenimente private, precum nunți sau botezuri. Artista are un staff impresionant și nu acceptă să meargă la evenimente fără să primească aproximativ de 12.500 de euro.

În schimb, Loredana Groza cere la petrecerile de la mall-uri sau în aer liber suma de 15.000 de euro, cu TVA, notează impact.ro. 

Înainte de a cunoaște succesul, Loredana Groza mărturisea că a avut numeroase lipsuri. În cartea “Sentimente”, pe care a lansat-o pe 26 noiembrie 2016.

Solista a avut o copilărie grea

”La repetiţiile pentru concursul «Steaua fără nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, spunea Loredana în carte.

Citește și: Loredana Groza, ipostaza care a stârnit mare vâlvă. Cu ce a apărut încălțată și cât costă, fanii au reacționat imediat

Și alți soliști din România încasează sume enorme la evenimente private! Ștefan Bănică, cântărețul cu zeci de albume lansate și mii de concerte în palmares, percepe suma de 10.000 de euro pentru a cânta la o nuntă.

Cel mai ieftin solist din România ar fi Florin Ristei, care percepe 1.800 de euro pentru un concert de 60 de minute. În schimb, la petrecerile corporatiste are tarife cuprinse între 4.000 și 5.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *