Câți copii are Horia Brenciu, de fapt. Surpriză pentru mulți fani, detalii pe care puțini le cunosc despre familia juratului de la Vocea României

Are o familie superbă
Câți copii are Horia Brenciu, de fapt. Surpriză pentru mulți fani, detalii pe care puțini le cunosc despre familia juratului de la Vocea României

Horia Brenciu se poate mândri cu o familie numeroasă și frumoasă! Solistul și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Puțini știu că aceștia au împreună patru copii, însă doar unul dintre ei este copilul biologic al cuplului.

Câți copii are Horia Brenciu cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună de mai bine de 15 ani și cresc împreună patru copii. Artistul este un familist convins, dar puțini știu anumite detalii importante despre familia sa numeroasă. Horia Brenciu este tatăl biologic doar al unui copil. Soția sa, Alice Dumitrescu, are două fiice dintr-o căsnicie anterioară, pe Andreea și Maria, iar Toma, băiețelul lor, este adoptat. Mina este singurul copil biologic al celor doi.

Mina este singura fiică biologică a artistului

Pe rețelele de socializare, juratul de la Vocea României se mândrește cu copiii lui și îi iubește pe toți în mod egal, cu toate că doar unul dintre ei este rodul iubirii dintre artist și Alice Dumitrescu. Mina este fiica biologică a cuplului, în vreme ce Andreea și Maria sunt fetele din prima căsătorie a lui Alice Dumitrescu.

Citește și: Dan Bittman și Horia Brenciu, martori la o cerere în căsătorie în direct. Chitaristul Cristian Crețu i-a dat inelul iubitei sale VIDEO EXCLUSIV

În 2012, Alice Dumitrescu a născut-o pe Mina, singurul copil biologic al lor. Pentru că și-au dorit o familie mare, cuplul a decis să înfieze un băiețel. Astfel, în anul 2016, Horia Brenciu și producătoarea de televiziune l-au adus în familia lor pe Toma.

Cum au ajuns să înfieze un copil

Horia și Alice au fost atât de impresionați de povestea unei tinere care era însărcinată, dar voia să scape de pruncul ce urma să-l nască. Așa s-au decis să-l înfieze ei pe micuț și au demarat toate procedurile necesare.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, dezvăluia Horia Brenciu, la ”Profesioniştii”.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a mai completat artistul.

Citește și: Cine sunt nașii de botez ai lui Sasha Ioan, copilul lui Theo Rose cu Anghel Damian. Surpriză mare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *