Catinca Roman l-a pus la zid pe Petre Roman, la o lună și jumătate de la înmormântarea Mioarei Roman: “Nu a salutat pe nimeni la priveghi”

Vezi ce îi reproșează Catinca Roman lui Petre Roman!

Mioara Roman a încetat din viață pe data de 24 februarie 2024 și a fost înmormântată trei zile mai târziu. A trecut o lună şi jumătate de la evenimentul trist, dar unele lucruri încă o macină pe Catinca Roman. Ea a criticat comportamentul avut de Petre Roman la priveghi. Iată ce i-a reproșat sora Oanei Roman fostului soț al mamei sale!

Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman

La finalul lunii februarie, Catinca Roman și-a condus mama pe ultimul drum. Înainte de înmormântare, însă, a fost organizat priveghiul, așa cum este tradiția.

Astfel, cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o pe Mioara Roman au putut să-și ia rămas bun de la ea. Printre persoanele care și-au făcut apariția la căpătâiul fostei jurnaliste s-a numărat și Petre Roman. Însă, acesta nu a stat foarte mult și nici nu i-a salutat pe cei prezenți, susține sora Oanei Roman.

”A făcut-o pentru public”

Catinca Roman susține că fostul soț al mamei sale a venit la priveghi doar de ochii lumii.

”Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a declarat Catinca Roman, la Metropola TV.

Citește și Doliu uriaș în showbiz! A murit în urmă cu puțin timp. Catinca Roman, devastată din nou!

Ce spune Catinca Roman despre actuala parteneră a lui Petre Roman

În continuare, sora Oanei Roman a vorbit și despre Silvia Chifiriuc. Aceasta este de părere că actuala soție a fostului premier al României este o victimă a lui, așa cum a fost și Mioara Roman.

De asemenea, Catinca Roman a spus că sora sa era privilegiată în copilărie. De-a lungul timpului, cele două au avut o relație tensionată. Însă, acum, Catinca și Oana Roman se înțeleg bine, cu toate că nu se vizitează des.

”Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur.

Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări.

El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru.

Dar, nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai adăugat Catinca Roman.

Citește și Catinca Roman rupe tăcerea după imaginile compromițătoare cu fiica ei. De ce Calina nu a fost la înmormântarea bunicii sale!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *