Catinca Roman se implică în scandalul dintre sora ei, Oana, și Marius Elisei. Face acuzații grave: “Am stat mult în casa lor”

Iată ce a spus Catinca Roman despre fostul ei cumnat!

Catinca Roman se implică în scandalul dintre sora ei, Oana, și fostul ei cumnat, Marius Elisei. Cei doi s-au separat definitiv la finalul anului trecut. Ulterior, au început să-și arunce cuvinte grele și acuzații. Nu de puține ori, influencerița a spus că tatăl fetiței ei a avut probleme cu consumul de alcool. Acum, Catinca Roman, care a şi locuit o vreme cu cei doi foști parteneri, face mărturisiri în premieră.

Catinca Roman, despre relația surorii ei cu Marius Elisei

Catinca Roman a oferit, recent, primele declarații despre scandalul interminabil dintre sora ei, Oana, și Marius Elisei. Deși și-au spus adio la finalul anului trecut și lucrurile între ei păreau clarificate, se pare că, de fapt, războiul dintre cei doi foști soți este departe de a se fi terminat.

De curând, a simțit nevoia să se implice în acest scandal și sora mai mare a Oanei Roman, Catinca. Ea a spus că o vreme chiar a locuit cu sora ei și Marius Elisei în casă și a observat mai multe lucruri.

”Eu i-am văzut de foarte multe ori, am fost la ei în casă. Oana e vulcanică, dar de aici până la a umili pe cineva zilnic, e distanță mare. Dacă ar fi fost un troc corect, ar fi mers.

Eu în primele luni după ce a născut Oana, am stat mult în casa lor, ea a avut probleme, iar eu stăteam cu cea mică. De atunci am văzut că lucrurile scârțâie, era un dezechilibru.

Atunci știam mai puține insight-uri. Am observat anumite lucruri, pe care ei nu le vedeau din interior. Am crezut că e doar o perioadă, mai ales că născuse, nici pentru un bărbat nu e cea mai happy perioadă.

Noi nu eram în niciun fel de relație. Nici nu am avut numărul lui. Nu (nr. Nu l-a agreat) și îmi asum. Nici ca mentalitate, nici ca principii, nici ca preocupări, absolut nimic, în schimb o ador pe Isa”, a spus Catinca Roman la Xtra Night Show.

Catinca Roman a observat problema cu băutura a lui Marius Elisei

În cadrul aceleiași emisiuni, vedeta a spus că a sezistat problema cu băutura a fostului ei cumnat. ”Eu am sesizat problema cu băutura. Științific vorbind, persoanele alcoolice sunt persoane dependente și este o patologie.

Ăsta e discursul tipic al dependentului, anturajul e de vină, partenerul e de vină, toată lumea e de vină, mai puțin persoana respectivă”, a spus sora Oanei Roman.

Citește și Lovitură pentru Oana și Catinca Roman în scandalul pentru moștenire. Cine riscă până la trei ani de închisoare!

Motivul pentru care Marius Elisei s-ar fi căsătorit cu Oana Roman

Totodată, Catinca Roman este de părere că Marius Elisei și-ar fi unit destinul cu fiica lui Petre Roman doar pentru a deveni cunoscut. Pe de altă parte, sora Oanei Roman spune cu influencerița s-ar fi înțeles foarte bine cu Cornel Păsat, cel care, în trecut, i-a fost iubit Oanei timp de șapte ani de zile.

”Eu cred că o componentă din dorința lui Marius de a fi împreună a fost și asta, de a deveni cunoscut. Nu mi se pare ceva rău să îți dorești asta. Problema că trebuie să ai background-ul necesar pentru a deveni cunoscut.

Nu s-au potrivit. Mi s-a părut că Oana s-a potrivit foarte bine cu Cornel, au avut o legătură care a rămas până în ziua de azi. Eu nu am fost încântată.

Argumentul Oanei a fost că era îndrăgostită și era foarte entuziasmată. Am văzut cum a fost la nuntă, nu s-ar fi căsătorit doar de dragul de a se căsători, ea e foarte religioasă”, a mai declarat Catinca Roman în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și Catinca Roman îl atacă pe Marius Elisei, după ce s-a afișat cu noua iubită. Ce a putut să spună despre fostul ei cumnat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *