Ce a consumat de fapt Dorian Popa. Motivul pentru care a fost deschis dosar penal pe numele artistului

Ce au declarat autoritățile
Ce a consumat de fapt Dorian Popa. Motivul pentru care a fost deschis dosar penal pe numele artistului

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Vineri seară, 27 octombrie, artistul a fost oprit de un echipaj de poliție și testat cu aparatul drugtest. Testul a arătat că acesta a fost depistat pozitiv la canabis. La câteva ore de la incident, sindicatul poliţiştilor, Europol, a reacţionat în cazul lui Dorian Popa.

Ce a consumat Dorian Popa înainte de a se urca la volan

Dorian Popa a fost prins drogat la volan în timp ce se deplasa cu mașina personală prin localitatea Domnești. Cunoscutul cântăreț și vlogger a fost oprit în trafic de polițiști și testat cu aparatul drugtest, care a scos la iveală faptul că acesta ar fi consumat cannabis.

El s-a ales cu dosar penal și cu permisul de conducere suspendat, după ce a fost prins drogat la volan. În fața polițiștilor, el a recunoscut că a fost la o petrecere unde s-a fumat canabis și că, cel mai probabil, a inhalat acolo substanța respectivă.

Citește și: Ce studii are Dorian Popa. Mulți au fost uimiți când au aflat care este meseria lui de bază: “Nu era de mine”

Sindicatul Europol a confirmat că era sub influența substanțelor interzise

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:
1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;
2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;
3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.
P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.
P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan
P.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul.”

Citește și: Prima declarație făcută de iubita lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise. Ce a putut să spună Claudia Iosif

Iubita lui nu știa ce a pățit

Partenera de viață a acestuia, Claudia Iosif, a declarat că nu știa nimic despre ce i s-a întâmplat artistului.

„Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan, să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid.”, a spus Claudia, iubita lui Dorian, pentru Click! 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *