Ce a dezvăluit Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril, presupusul iubit mai tânăr cu 14 ani decât ea. Vedeta se declară mai fericită ca niciodată

Vezi ce a declarat Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril!

Anamaria Prodan iubește din nou după separarea de Flavius Nedelea și divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ronald Gavril pare să fi ajuns la inima impresarei, iar fotografiile postate de cei doi în mediul online sunt mai mult decât grăitoare. Între cei doi parteneri pare să existe o conexiune puternică, iar acum au venit și primele declarații ale agentului FIFA. Iată ce spune despre relația cu tânărul pugilist!

Anamaria Prodan, primele declarații despre relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în anul 2022, după un mariaj de 15 ani. Povestea lor de iubire a ajuns la final în mod surprinzător, iar impresara a susținut că fostul ei partener a înșelat-o cu Corina Caciuc.

Evident nu a lipsit nici scandalul, cei doi foști soți aruncându-și cuvinte grele prin intermediul mass-media și nu numai. Impresara și-a revenit cu greu după despărțire, însă pare că nu a trecut nici acum peste dezamăgirea suferită, pentru că ori de cate ori are ocazia îl atacă pe antrenor.

Totuși, Anamaria Prodan a încercat să-şi vadă de viaţă şi s-a cuplat pentru o scurtă perioadă cu Flavius Nedelea, dar relaţia nu a mers.

”Sunt fericită”

Cu toate astea, impresara nu și-a pierdut speranța că va întâlni bărbatul ideal şi iată că l-a găsit pe Ronald Gavril, un boxer cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Cei doi au petrecut Revelionul împreună în America şi, de atunci, vedeta postează încontinuu, pe rețelele sociale, imagini cu sportivul și nu încetează să îi facă acestuia complimente. Acum, Anamaria Prodan a stat de vorbă și cu presa. Iată ce a spus despre relația cu Ronald Gavril.

”Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce-mi dă zi de zi.”, a declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pentru Click!.

Citește și De ce s-a despărțit Anamaria Prodan de primul soț. Vedeta nu s-a sfiit să spună asta, mulți vor rămâne surprinși!

Ce a spus Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan

Într-un interviu pentru ProSport, pugilistul a vorbit la rândul său despre relația cu Anamaria Prodan. Totuși, acesta a preferat să păstreze o oarecare discreție în ceea ce privește viața sa personală.

”Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea. Eu și Anamaria suntem campioni!

Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril.

Citește și Cine este Ronald Gavril, milionarul cu care Anamaria Prodan se iubește acum. E cu 14 ani mai tânăr decât ea FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *