Ce a dezvăluit Andreea Esca despre salariul ei de la Pro TV. Replica genială dată de celebra știristă

Vedeta a fost întrebată din nou despre salariu

Scris de: Daoud Andra

07 Jun. 2024

Salariul Andreei Esca de la Pro TV este unul dintre cele mai bine păzite secrete din România. De-a lungul timpului, au apărut numeroase speculații pe marginea acestui subiect și chiar s-a transformat în tot felul de anecdote și glume. De curând, știrista a pus punctul pe ”i” și a răspuns la o întrebare legată de salariu.

Andreea Esca a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor

Apare la televizor de aproape 30 de ani, la același post, însă nimeni nu știe cât câștigă. Salariul Andreei Esca reprezintă unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz, iar oamenii sunt curioși să afle cu cât este plătită cea care prezintă principalul jurnal de la Pro TV încă de când s-a înființat postul.

Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a abordat mai multe subiecte și a răspuns la câteva dintre curiozitățile fanilor. La un moment dat, Măruță a citit întrebarea unui telespectator: ”Ce salariu are Andreea Esca?”

Prezentatoarea nu a stat pe gânduri și i-a dat răspunsul: ”Să verifice din trei surse independente”, a spus ea, făcând referire la felul în care se verifică informațiile în jurnalism.

Ce dezvaluire a facut Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca 8
Vedeta lucrează la Pro TV din 1995

Ce spune Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca

Nu doar pentru telespectatori este un mister salariul vedetei Pro TV, ci și pentru colegii de breaslă. Alessandra Stoicescu a vorbit recent, într-un podcast, despre legendele care circulă în jurul salariului Andreei Esca și a spus că este o mișcare de PR bine gândită.

”Da, a fost o mișcare gândită, de PR. Sigur! Asta nu înseamnă că nu are ea salariu mare, Doamne iartă-mă! E un stand de PR foarte deștept. Unitatea de măsură sau, dacă vrei, la ce ne raportăm trebuie să fie o chestie wow, să fie foarte sus dacă e acolo. De ce? Percepția e mai importantă aici decât realitatea. Cine e interesat de cât are de fapt? Și misterul ăsta…”, a precizat prezentatoarea Observatorului, în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi și: Ce dezvăluire a făcut Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca. Nu a ezitat să spună asta

Mai mult, Alessandra Stoicescu a povestit că a fost și ea ofertată de Pro TV, la început. Se întâmpla în 1995, cu câteva luni înainte de lansarea stației.

”Era martie, 1995. Sună telefonul”, a spus prezentatoarea Observatorului.

”Bănuiesc că se pregătea lansarea Pro TV-ului”, a spus Mihai Morar.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *