Ce a făcut Anamaria Prodan în momentul în care a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic. Gestul său spune totul EXCLUSIV

Ce a făcut Anamaria Prodan în momentul în care a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic. Gestul său spune totul EXCLUSIV

Astăzi, în lumea showbiz-ului românesc, a apărut o surpriză neașteptată, chiar de ziua fostului soț al Anamariei Prodan. Se pare că Corina Caciuc, partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf, se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil cu celebrul antrenor. Astfel, celebra impresara a dorit să transmită un mesaj în exclusivitate, prin intermediul Ego.ro, viitorului tătic.

Familia antrenorului se mărește

Astăzi, postarea făcută de Corina Caciuc în mediul online a stârnit uimirea tuturor. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț subtil, în care a împărtășit cu urmăritorii ei că ar putea fi însărcinată.

Reacțiile și aprecierile au curs în valuri la postarea sa, iar fanii au transmis numai gânduri pozitive viitorilor părinți.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Flavius Nedelea: “Suflete pereche pe viață, doi oameni care țin enorm unul la celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Ce a avut de spus fosta soție a lui Reghecampf

Ei bine, contrar așteptărilor, Anamaria Prodan le-a transmis cele mai bune gânduri viitorului tată și iubitei acestuia. Atât ea, cât și copiii din familia lor își doresc ca celebrul antrenor să fie fericit și să aibă parte numai de lucruri bune în viitor.

Anamaria Prodan 1

Vestea nu a fost o surpriză pentru impresară, iar din reacția vedetei, pare să reiasă că aceasta știa deja că fostul ei soț urma să devină din nou tată.

Vezi și: Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul provocat de fiul lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut să spună, stupoare pentru fani

“Familia mea îi urează multă baftă! Să-i dea Dumnezeu sănătate să poată să-și crească copiii, fericire și tot ce e mai frumos pe pământ!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Ego.ro.

Cum a aflat Anamaria Prodan vestea cea mare

De asemenea, Anamaria Prodan a acordat un interviu pentru Playtech Știri, dezvăluind cum a aflat vestea că Reghe va deveni din nou tată.

Chiar dacă niciunul dintre viitorii părinți nu a confirmat încă această informație, postarea sa pare ofere indicii precise. Totuși, se pare că Anamaria Prodan a aflat despre acesta mare bucurie din viața fostului său soț tot din presă. Astfel, celebrul antrenorul nu a discutat încă acest subiect cu fiii săi.

Te poate interesa și: Anamaria Prodan, despre fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer: „Am ajutat-o foarte mult, el nu voia să îi lase nimic!” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate acestea, există posibilitatea ca el să fi primit vestea în aceeași zi. Tortul pregătit de iubita sa cu ocazia zilei sale de naștere și mesajul de pe acesta ar putea fi modul în care l-a informat că va avea din nou un urmaș în curând.

Corina Caciuc a abordat o metodă creativă în comunicarea acestei vești importante, iar tortul pregătit a fost decorat cu o glazură specială și un mesaj simbolic: „1+1=4”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *