Ce a făcut Dana Budeanu, după ce părinții ei au primit facturi de peste 3000 de lei la energie. Reacția incredibilă

Vedeta a luat imediat atitudine
Ce a făcut Dana Budeanu, după ce părinții ei au primit facturi de peste 3000 de lei la energie. Reacția incredibilă

Ce a făcut Dana Budeanu, după ce părinții ei au primit facturi de peste 3000 de lei la energie. Celebra creatoare de modă este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă atunci când este invitată să își spună părerea pe diverse teme. Recent, vedeta a avut o reacție acidă, în direct, la un post de televiziune și s-a declarat oripilată de modul cum funcționează lucrurile la noi în țară. „Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile”, a afirmat Dana Budeanu, care este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru părinții ei.

Ce a făcut Dana Budeanu, după ce părinții ei au primit facturi de peste 3000 de lei la energie

Părinții Danei Budeanu au primit două facturi uriașe la energia electrică în această vară, ambele de peste 3.000 de lei. Vedeta a mărturisit că acestea nu sunt justificate, deoarece părinții ei nu au nici măcar aer condiționat. Ea a răbufint în cadrul unei emisiuni televizate și a precizat că românii achită aceste facturi pentru ca „niște băieței deștepți” să trăiască bine.

Designerul s-a declarat convins că dacă această practică din partea companiilor de electricitate continuă, românii nu vor mai avea posibilitatea să își achite facturile și nu o vor mai face

„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. Părinții mei nu au aer condiționat. Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-și drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile”, a spus Dana Budeanu, în direct, la Romania TV.

Creatoarea de modă a mărturisit că mama ei a avut un șoc atunci când a văzut cât au de plată, dar că în cele din urmă părinții ei au ales să meargă să achite respectivele facturi: „a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022” – a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a făcut plângere la ANPC

Creatoarea de modă a afirmat că cea mai mare factură la electricitate primită de părinții ei până acum a fost de 600 de lei, iar acum s-au trezit cu aceste costuri incredibile. Dana Budeanu consideră că facturile nu sunt justificate și a făcut plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

„Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Suntem într-o reglare de conturi cu Enel-ul, adică eu sunt. Am făcut reclamații la ANPC, am sunat și la Enel”, a mai declarat Dana Budeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.1 87 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *