Ce a făcut Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. E complet distrusă, dar a meritat. ”Rămân amintiri prețioase”

A luat decizia în ultimul moment

Scris de: Daoud Andra

05 Jul. 2024

A trecut o lună de când Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de nunta visurilor lor. Cei doi își amintesc cu drag momente din ziua cea mare și au vrut să aibă amintiri frumoase și după eveniment, motiv pentru care au făcut o ședință foto originală.

Oana Moșneagu și-a ”stilizat” rochia de mireasă

La începutul lunii iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut cununia religioasă și nunta, într-un decor de vis. Mireasa a avut două rochii, una la biserică și alta la petrecere, iar după nuntă a luat o decizie surprinzătoare. Daca unele mirese aleg să își vândă rochia, altele să o doneze, iar altele o păstrează drept amintire, Oana Moșneagu a mai îmbrăcat-o o dată, pentru o ședință foto originală.

Vezi și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales niște verighete inedite. Modelul original a atras atenția fanilor, cum arată de fapt FOTO

Oana și Vlad au fost protagoniștii unei sesiuni foto de tip ”trash the dress”, foarte populară peste hotare. Cei doi au pozat pentru următorul număr al revistei Viva! și și-au dat frâu liber imaginației. Cei doi actori au folosit pudră colorată și și-au pictat rochia, respectiv cămașa albă. Chiar dacă ținutele și-au pierdut aspectul impecabil, ambii pot spune că a meritat, pentru că au rămas cu amintiri prețioase.

”Ideea voastră a fost foarte faină, mai ales că noi nu aveam de gând să facem un ‘trash the dress’, nu știu de ce nu am luat în calcul asta, dar ne bucurăm că am făcut-o! Ne-am super distrat, s-a lăsat cu zâmbete până la urechi și poze care ne rămân amintiri prețioase. A fost și ciudat, și interesant, și emoționant în aceleași timp, pentru amândoi, să re-îmbrăcăm ținutele de la nuntă, să facem fotografii ne place amândurora, și când am ajuns la partea cu aruncatul pudrei colorate, în picioarele goale, eram ca doi copii la joacă”, au declarat cei doi, pentru sursa menționată.

Ce a făcut Oana Moșneagu cu rochia de mireasă. E complet distrusă, dar a meritat
Oana și-a vopsit rochia de mireasă cu pudră colorată (FOTO: Viva!)

Cât a costat rochia de mireasă

Oana Moșneagu nu s-a uitat la bani atunci când și-a ales ținutele pentru ziua cea mare. Actrița a dat câteva detalii cu privire la lucrurile pe care le-a purtat în ziua nunții. Dacă în cazul primei rochii, cea de la cununia religioasă, prețul nu este specificat pe site, cea de-a doua rochie, de la petrecere, este din colecția unui designer român.

Vezi și: Cât costă rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia cu Vlad Gherman. A arătat ca o prințesă FOTO

Rochia din mătase naturală este disponibilă pe mai multe culori, iar prețul ei este de 7.459 lei. Și Vlad Gherman a avut două costume la nuntă, unul pentru cununia religioasă, mai elegant, și unul pentru petrecere, care s-a încadrat perfect în tematica nunții lor: ”Visul unei nopți de vară”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *