Ce a împărțit Anamaria Prodan la parastasul mamei sale: „În amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump”. Rar vezi așa ceva

Vezi ce alimente a împărțit Anamaria Prodan la parastasul mamei sale!

Anamaria Prodan a mers la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, în ziua în care regretata cântăreață de muzică populară ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de nume. Cu această ocazie, celebra impresară a organizat un parastas impresionant în memoria celei care i-a dat viață. Iată ce alimente a împărțit fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Puţini şi-ar permite să le cumpere din magazin!

Anamaria Prodan, parastat în memoria mamei sale

Au trecut aproape șase ani de zile de când Ionela Prodan a părăsit această lume, însă Anamaria Prodan face tot posibilul pentru a-i păstra vie amintirea. Celebra impresară încă suferă și se gândește neîncetat la cea care i-a dat viață și, ori de câte ori are ocazia, vorbește cu mândrie și emoție despre regretata artistă.

Duminică, pe data de 7 ianuarie, celebra cântăreață de muzică populară și-ar fi aniversat ziua de nume dacă ar mai fi fost în viață, iar agentul FIFA nu a putut lăsa să treacă ziua aceasta fără un parastas festiv.

Ce alimente a împărțit vedeta

Încă de la primele ore ale dimineții, Anamaria Prodan a mers la cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântată cea care i-a dat viață. Vedeta nu a venit cu mâna goală, ci cu câteva pachete cu alimentele preferate ale regretatei sale mame, cum ar fi icrele negre.

”Mamei mele îi plăceau foarte tare icrele negre. Am pus în pachete exact ce mânca ea. Nu am făcut din asta o știre. Nu m-a interesat ce comentează lumea. Am împărțit tuturor ceea ce iubea ea. Atât și nimic mai mult.

Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump. Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseaze vreodată. Nici pe mine, nici pe ai mei!

Gabriela Lucuțar a fost la înălțime. Lipită mereu de mine. Ca o soră. A făcut ceva minunat și de această sărbătoare în cinstea mamei mele.“, a declarat impresara, conform celor de la Click.

Citește și Ce a dezvăluit Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril, presupusul iubit mai tânăr cu 14 ani decât ea. Vedeta se declară mai fericită ca niciodată!

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani

Mama Anamariei Prodan a decedat în anul 2018, la vârsta de 70 de ani, după o luptă crâncenă cu un cancer pancreatic. Regretata cântăreață de muzică populară a fost înmormântată la cimitirul Bellu, iar fiica ei i-a fost aproape până în ultimul moment.

Mai mult decât atât, aceasta i-a îndeplinit și o ultimă dorință celei care i-a dat viață, la un an de la moartea ei. Mai exact, vedeta a lansat o carte despre viața Ionelei Prodan, numită “Cântecul vieţii mele”.

Citește și Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, Ionela Prodan, înainte de moartea acesteia: “Apasă foarte greu”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *