Ce a început Dana Săvuică să facă la evenimentele mondene: „Nu mai știi ce să vorbești” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a făcut o mărturisire care îi va surprinde pe telespectatori

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2023

Ce a început Dana Săvuică să facă la evenimentele mondene: „Nu mai știi ce să vorbești” VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică face mărturisiri surprinzătoare uneori, în cadrul emisiunii Ego Life. De data aceasta, prezentatoarea a povestit cu ce situație se confruntă atunci când participă la evenimente mondene. Ce le-a spus Dana Săvuică invitatelor sale, Mirela Vescan și Noemi Meilman, dar și telespectatorilor emisiunii.

Ce face Dana Săvuică la evenimentele mondene

Evenimentele mondene reprezintă un prilej de socializare pentru vedete, însă Dana Săvuică a recunoscut că se confruntă cu o situație dificilă atunci când participă la astfel de evenimente. Prezentatoarea emisiunii Ego Life a mărturisit, în fața invitatelor Mirela Vescan și Noemi Meilman, că nu mai știe ce să discute cu oamenii când îi întâlnește în astfel de contexte, deoarece află tot ce trebuie să știe de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică, după operația de micșorare a bustului. Ce interdicții a primit: „Peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă” VIDEO EXCLUSIV

„Chiar și eu , primul gest pe care îl fac, care mai degrabă cred că exprimă nesiguranța mea, este să mă duc țintă la un băruleț și să îmi iau un pahar de ceva și să mă prefac preocupată. În a doua mână am telefonul. Și de multe ori îmi cad ochii pe telefon, nu neapărat că am ceva de văzut, citit, bifat acolo, ci pentru că nu mai știi ce să vorbești cu oamenii când te uiți ochi în ochi. Ne-a derutat complet tehnologia asta. Tu știi ce a făcut persoana aia.”, a spus Dana Săvuică.

Ce a început Dana Săvuică să facă la evenimentele mondene
Dana Săvuică, alături de invitatele sale, Noemi Meilman și Mirela Vescan

Noemi Meilman, despre beneficiile pe care le are social media

„Pe de altă parte, ce cred eu că are o componentă bună… uite, de exemplu pe vremuri, tu erai un brand, sa zicem. Trebuia să comunic despre brand-ul respectiv. Și aveai la dispoziție revistele, poate 1 sau 2 site-uri. Era mai greu pentru un brand să intre, să fie cunoscut pe piață. Acum ai mai multe canale de comunicare, este mai multă muncă pentru un om de PR. Dar acum, cumva faci mai repede.”, a spus, la rândul său, Noemi Meilman.

Citește și: Ce face Dana Săvuică atunci când îi intră banii în cont și de ce este greșit. Cum ar trebui să procedeze de fapt: „Ceva care să-mi asigure viitorul” VIDEO EXCLUSIV

Noemi Meilman a lucrat în PR și în presă, dar și în diplomație. Are origini evreiești, poloneze, românești, turcești, grecești și sârbe, după bunicii ei. În 1989, a plecat alături de mama ei în Israel, unde s-a înrolat în armată. A revenit în România în 1993 și s-a înscris la Facultatea de Drept. Ulterior și-a descoperit pasiunea pentru artă și cultură și a devenit și antreprenoare. În prezent, activează în mediul online și militează pentru drepturile animalelor.

Dana Săvuică, Mirela Vescan și Noemi Meilman dezbat subiecte care mai de care mai interesante, în ediția de luni, 17 aprilie, a emisiunii Ego Life. Aceasta poate fi urmărită pe www.ego.ro, dar și canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *