Ce a observat Victoria Răileanu în caietul fiului său, care este în clasa a III-a: „Eram șocată” VIDEO EXCLUSIV

După divorțul de actorul Conrad Mericoffer, Victoria Răileanu s-a concentrat asupra creșterii și educației fiului ei

Victoria Răileanu este una dintre cele mai talentate actrițe de la noi, dar și o femeie împlinită. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, Vichi și-a regăsit dragostea alături de un alt bărbat. Însă, de departe, cel mai important bărbat din viața ei este Carol, fiul ei. Victoria Răileanu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că micuțul o impresionează zilnic și că s-a dezvoltat din toate punctele de vedere alături de el.

După divorțul de actorul Conrad Mericoffer, Victoria Răileanu s-a concentrat asupra creșterii și educației fiului ei, tocmai ca micuțul să nu resimtă separarea părinților. Mai mult ca niciodată, tot Universul actriței s-a învârtit în jurul lui și în continuare Carol este pe primul loc în prioritățile ei. Dovadă că, în clipa în care a decis să scrie scenariul unui film, Vichi Răileanu s-a gândit să-l bage în distribuție și pe fiul ei.

„I-aș da ce rol vrea el și aș scrie pentru el, dar el nu vrea în domeniul ăsta. E mai mult cu matematica și cu istoria. Norocul meu este că își face temele la after school. Chiar zilele trecute m-am uitat pe un caiet de clasa a III-a și eram șocată. Eu am făcut profil uman, am făcut secția de actorie și când am văzut fracții m-am oprit și am zis că băiatul meu va avea nevoie de ajutor serios dacă își va face temele cu mine acasă pentru că trebuie să reînvăț o dată cu el”, ne-a declarat actrița recunoscând faptul că este una dintre mămicile care învață mult mai multe lucruri de la fiul ei decât poate să-l învețe ea. „Ce învață ei acum este ceva ce eu cred că noi învățam în clasa a V-a, a VI-a. Ceea ce este însă uimitor este faptul că se descurcă, că știu să facă lucrurile alea”.

„De curând mi-a povestit despre Tutankhamon”

Deși nu mai este de mult la vârsta la care să pună celebra întrebare „de ce?” și să înceapă o discuție interminabilă cu mama lui, la cei 7 ani, Carol are curiozități și întrebări care o pun de cele mai multe ori în dificultate pe Vichi Răileanu. Culmea este că actrița nu pune deloc presiune pe el și nici nu își dorește să-l transforme într-un mic geniu, ci totul pornește din dorința lui Carol de învățare și cunoaștere.

„Nu-l bat la cap. Mie mi se pare o prostie să-l pun să aibă note mari la toate materiile pentru că eu știu că nu îi plac toate materiile. Lui nu îi place literatura, adică îi place să citească, dar nu îi place gramatica. Nu îi place matematica, dar se descurcă foarte bine la matematică. Despre istorie poate să stea să îți povestească lucruri pe care tu nu le-ai auzit în viața ta. De curând mi-a povestit despre Tutankhamon și despre cum egiptenii erau îngropați împreună cu animalele lor de companie pentru că animalele de companie îi însoțesc și îi ghidează spre lumea de Apoi. Lucruri pe care poate că le-am auzit la un moment dat, dar faptul că copilul meu de 7 ani le știe și mi le explică, mi se pare uimitor. Mă mândresc cu el, dar cam astea sunt zonele lui de interes. Nu pot să-i spun acum să învețe la perfecție nu ști ce materie, că știu eu cum am învățat în școală. Nu s-a lipit nimic de mine dacă nu mi-a plăcut”, ne-a mai povestit amuzată actrița.

Culmea este că, de când încearcă să răspundă la toate curiozitățile fiului ei, actrița și-a îmbunătățit considerabil cultura generală și a învățat o sumedenie de lucruri noi de care nici nu avea habar când era de vârsta fiului ei.

„Știi unde a fost prima canalizare din lume? În Mesopotamia. Știi de unde am aflat și când? Când avea 4 ani de pe Google. S-a trezit într-o zi să mă întrebe unde a fost prima canalizare din lume. Dar Doamne iartă-mă de unde era să știu? Am intrat pe Google și așa am aflat că a fost în Mesopotamia și era făcută din ceramică. Sunt un fel de „Știați că!?”, a concis Victoria Răileanu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *