Ce a pățit Adelina Pestrițu în vacanță. Motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor

Vedeta a ales să plece tocmai în Sri Lanka.

După ce a renunțat la televiziune, Adelina Pestrițu s-a axat mai mult pe mediul online, acolo unde promovează produse ale unor firme pe bani frumoși. Bruneta își permite orice moft, așa că obișnuiește să meargă des în vacanțe. De câteva zile, Adelina este în Sri Lanka împreună cu echipa ei și are parte de experiențe inedite, pe care le-a împărtășit și internauților săi. Totuși, ea s-a confruntat și cu anumite probleme.

Ce a pățit Adelina Pestrițu în vacanță

După ce a ajuns în Sri Lanka, creatoarea de conținut s-a confruntat cu o problemă, așa că a fost nevoie de intervenția unui medic, pentru a depista ce se întâmplă, de fapt, cu aceasta. Pe pagina sa de Instagram, bruneta le-a povestit fanilor ce a pățit.

Adelina Pestrițu s-a trezit cu o mulțime de semne pe tot corpul, motiv pentru care cei de la hotel au chemat imediat un doctor.

„Astăzi sunt așa, iar cei de la hotel au chemat un medic să mă consulte.”, a fost mesajul transmis de vedetă.

foto: instagram
foto: instagram

După ce a consultat-o, medicul i-a spus că respectivele semne se datorează mușcăturilor de insecte, dar că vor dispărea în câteva zile.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Puțini se așteptau la asta

A avut nevoie de intervenția medicilor

„Nu este nimic grav, nu vă speriați, așa reacționează corpul meu la pișcăturile de insecte în general și în țară mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca atunci când mă mușcă țânțarii locul să se inflameze, așa că eu de la început m-am gândit la asta, nu m-am speriat deloc.

Nu mă mănâncă, nu mă doare, nu-mi provoacă niciun fel de altă reacție, pur și simplu am aceste semne care vor trece în câteva zile după cum mi-a spus și medicul.  Și să vă mai spun ceva, indiferent de unde am călători în lumea asta, dacă corpul nostru nu este obișnuit cu insectele respective, cu siguranță el va reacționa așa, pentru ase apăra.”, a explicat Adelina Pestrițu, pe pagina personală de Instagram.

Își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei

Înainte de a ajunge în Sri Lanka, Adelina și-a informat prietenii virtuali că va merge într-o călătorie de vis.

„După 13h de zbor am ajuns în Sri Lanka și am avut parte de cea mai frumoasă și organizată primire. Sunt impresionată de toate eforturile pe care le-au depus pentru a ne face să ne simțim bineveniți în țara lor. Acesta este dansul tradițional numit „Welcome Dance” și sunt onorată să-l pot vedea live. Oamenii sunt atât de amabili și drăguți. Sunt foarte încântată de alegerea pe care am făcut-o cu această destinație”, a scris Adelina Pestrițu.

Citește și: Vedetele din România care nu au luat Bac-ul. Printre ele se află și un celebru prezentator

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *