Ce a pățit Bie Adam de la America Express, când a încercat să țină un secret față de mama sa: „Nu am mai putut mânca de stres”. Totul despre relația specială dintre cele două VIDEO EXCLUSIV

Cât timp i-a luat să-și revină după experiența America Express

America Express este un adevărat fenomen, astfel că fanii pot să își urmărească vedetele preferate trecând prin diferite probe grele. Bie Adam, cunoscută drept Tequila în mediul online, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre cea care a însoțit-o în aventură, mama ei. De asemenea, tânăra ne-a mărturisit că s-a îngrășat 7 kilograme de când s-a întors acasă, în România.

Bie Adam: “Am ajuns la 50 de kilograme și m-am întors cu 43”

Bie Adam s-a întors la viața pe care o cunoștea înainte de a participa la America Express. Ea cântărea 43 de kilograme în momentul în care a ajuns în țară, însă acum a ajuns la 50 de kilograme. De asemenea, vedeta s-a obișnuit, din nou, cu ideea de a folosi telefonul:

“Având în vedere că emisiunea a fost filmată acum destul de multe luni, am avut timp să mă acomodez din nou cu viața mai ușoară, cu viața în felul în care o cunoșteam înainte. Bine, puțin mai evoluată pentru că am avut foarte multe de învățat. Totul a fost treptat, am avut nevoie de 2 săptâmâni ca să mă reîntorc la obiceiul telefonului, am avut nevoie de toate aceste luni ca să mă îngraș la loc, în limita în care puteam eu. Dar, cu toate acestea, am ajuns la 50 de kilograme și m-am întors cu 43. Eu zic că e o reușită. Deci, da, toate au fost treptat. Am vrut, totuși, să păstrez niște aspecte pe care le-am învățat de acolo și să nu le mai schimb vreodată.”

“Mi-am revenit din șocurile respective destul de greu”

De asemenea, tânăra cunoscută drept Tequila ne-a explicat că a avut zile în care a mâncat o singură dată pe zi, ținând cont că a fost nevoie de o perioadă în care să se acomodeze. Ea a trecut în emisiune atât prin clipe frumoase, cât și prin șocuri emoționale:

“Nu mi-a fost foarte ușor să mănânc din prima mult, am avut nevoie de mai mult timp în care aveam o masă pe zi. Asta era suficient pentru mine și nici nu puteam să încerc să mă forțez. După, încet, încet, cu starea mea emoțională venea pofta de mâncare. Emoțional, mi-am revenit din șocurile respective destul de greu. Pot să spun că de 2 luni și ceva sunt total OK.”

Ce spune despre mama ei: “Oamenii ar trebui să înțeleagă că avem o relație ca două surori”

Bie Adam și mama ei au participat la America Express, unde au trecut peste diferite obstacole și au demonstrat că sunt foarte apropiate. Tânăra le-a transmis un mesaj fanilor, explicându-le că legătura pe care o are cu femeia care i-a dat viață este una sinceră, plină de iubire:

“Pe mama am implicat-o în proiectele mele de când sunt om al internetului. În proiectele mele personale, niciodată nu a apărut în proiectele televiziunilor sau alt gen de proiecte. Cu siguranță, în proiectele mele viitoare o să fie. O să fie lângă mine tot restul vieții pentru că mă iubește și o iubesc. Relația dintre noi trebuie dusă mai departe. Oamenii trebuie să înțeleagă că avem o relație ca două surori și de asta ne și permitem să vorbim altfel una cu cealaltă pentru că ne iubim și avem o prietenie strânsă. Prefer să am această relație cu ea în care ne permitem lucruri decât să mă apuc să am secrete și să o mint sau să fac lucruri de genul, pe care niciodată nu am putut să le fac față de ea.”

Citește și Ce studii are Irina Fodor, prezentatoarea America Express. Puțini știu că aceasta este de fapt meseria ei de bază

Bie Adam, despre relația cu mama ei

De asemenea, tânăra ne-a dezvăluit că are o relație specială cu femeia care i-a dat viață, astfel că nu poate să ascundă lucruri de aceasta. Ea ne-a mărturisit că a încercat să aibă un secret la un moment dat, însă imediat nu a mai putut mânca de stres:

“O singură dată am ascuns ceva față de ea mai mult timp. Am deslușit chiar în emisiune. Am avut o probă în care a trebuit să ne spunem un secret. L-am spus și pe acesta. În rest, nu, ea știe, mă cunoaște cap-coadă, interior-exterior, față-spate și piruetă. Știe absolut tot despre mine, până la ultima celulă. De mică m-am testat ca să văd dacă pot să țin secrete față de ea și după o săptămână nu am mai putut mânca de stres. Mi-am dat seama că asta înseamnă o relație foarte strânsă și nu am decât să mă bucur de ea. Vorbim și de modul în care un părinte reacționează, ea mereu reacționând cu bunătate, înțelegere, toleranță și învățându-mă să îmi iau lecțiile din greșeli, fără a mă certa pentru ele. Am simțit-o ca pe un sprijin tot timpul.”

Citește și Imagini nemaivăzute cu Cătălin Scărlătescu. Cum arăta concurentul de la America Express, în adolescență, slab și cu părul lung

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *