Ce a pățit fiica Anamariei Prodan în fața unui club din Mamaia. Momentul jenant trăit de Sarah

Sportiva nu s-a conformat unei reguli simple

Regulile au fost făcute pentru a fi încălcate, ar spune unii, însă nu orice situație este tratată astfel. Indiferent ce hram porți, trebuie să te conformezi regulilor impuse. Acest lucru i-a fost reamintit fiicei Anamariei Prodan, Sarah, care nu a fost lăsată să intre în club din cauză că nu s-a conformat cerințelor locației.

Sarah Prodan, umilită în fața clubului pentru că a sfidat dress code-ul

Românii s-au îndreptat rând pe rând spre litoral pentru a se bucura de weeekend-ul prelungit prilejuit de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului și Zilei Marinei. La un cunoscut club din Mamaia, unde doar crema societății își petrece timpul liber și își cheltuiește banii de la saltea, și-a făcut apariția și fiica cea mare a Anamariei Prodan, Sarah. Din păcate, însă, aceasta nu a fost lăsată să intre în locație de paznici.

La clubul LOFT au fost organizate petreceri ce au presupus și un dress code. În timp ce sâmbătăt toți participanții au fost nevoiți să poarte ținute albe, duminică au trecut la cealaltă extremă, fiind atenționați că trebuie să poarte negru dacă vor să se bucure de petrecere. Din păcate, însă, Sarah a vrut să iasă din turmă și a decis să îmbrace, în seara de sâmbătă, un compleu albastru și o bustieră albă, crezând că aceasta din urmă este suficientă pentru a fi lăsată să se distreze alături de cei care au respectat în totalitate regula impusă de organizatori.

Cum a intrat Sarah la petrecere

Fiica impresarei și-a dat seama că a ales greșit hainele în momentul în care bodyguarzii au oprit-o la intrare. Directivele impuse, și anume de a nu pătrunde nimeni în interiorul clubului dacă nu respectă normele vestimentare impuse, au făcut-o pe Sarah să lase capul în jos de rușine. În timp ce toți petrecăreții erau în alb, Sarah s-a gândit că nu va avea nimeni ceva împotrivă dacă ea vine îmbrăcată în albastru.

După lungi discuții eșuate cu paznicii clubului, care au fost instruiți foarte bine, Sarah a decis să apeleze la artileria grea. A sunat în stânga și în dreapta până i s-a răspuns. Este clar că exista cineva în club care o aștepta sau o cunoștea, ori o cunoștea pe celebra ei mamă. Și deși bustiera era albă, paznicii de la LOFT nu au vrut să facă nicio excepție până nu au primit indicații precise de la conducere. Cum altfel ar fi reușit Sarah să intre în club, cu o astfel de ținută, considerată interzisă?

Concluzia este că nimeni nu este mai presus de norme, fie ele și unele vestimentare, iar Sarah ar trebui să se gândească de două ori înainte de a alege ținutele cu care urmează să își facă apariția în public.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *