Ce a postat Andreea Esca, imediat după finala America Express 2023. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să arate asta despre copiii ei

Iată ce a postat Andreea Esca, imediat după finala America Express 2023!

Miercuri seară, 27 decembrie, a avut loc marea finală a emisiunii America Express 2023. Echipele formate din Laura Giurcanu – Sânziana Negru și Aris – Alexia Eram s-au duelat pentru trofeu și cei 30.000 de euro. La final, prima pereche a ieșit câștigătoare. Ce a postat Andreea Esca, imediat după ce copiii ei au pierdut finala show-ului? Iată ce a publicat vedeta de la Pro TV pe rețelele sociale!

Andreea Esca, prima postare după ce Alexia și Aris au pierdut finala America Express 2023

Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au format una dintre cele mai puternice echipe de pe Drumul Soarelui de la America Express 2023. Cei doi s-au descurcat de minune, au fost extrem de uniți și au luat decizii bune în situații de tensiune.

Prin urmare, au ajuns în marea finală a show-ului de la Antena 1 și au fost la un pas să o câștige, însă norocul nu a fost de partea lor. La capătul întrecerii, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ieșit învingătoare.

Andreea Esca, gest de susținere pentru copiii ei

Cu toate că Alexia și Aris Eram au ratat cel mai râvnit trofeu și premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro, Andreea Esca este extrem de mândră de ceea ce au realizat copiii ei.

Drept dovadă, prezentatoarea Știrilor Pro TV a postat aseară, imediat după marea finală a show-ului, o fotografie cu Alexia și Aris Eram, însoțită de două inimioare.

Asta înseamnă că pentru ea copiii ei sunt, de fapt, câștigatorii emisiunii de la Antena 1, iar fanii o laudă pentru asta, dar și pentru modul în care i-a educat pe cei doi.

”Alexia și Aris au câștigat nu numai pentru că au fost așa cum toată lumea a văzut, dar mai ales pentru că poate o mare parte din public se aștepta să vadă doi copii de bani gata, copii cărora nu le a lipsit mai nimic. Ce au descoperit? EDUCAȚIE. Felicitări părinților și lor pentru că au adus asta la televizor. Speranța că prin educație poți câștiga admirația atâtor oameni. Câștigători am fost toți, prin acest exemplu.

MINUNAȚI ❤️❤️. Pentru mine, ei sunt câștigătorii. Și datorită prezenței lor, toți părinții din România au câștigat un exemplu despre Așa DA!

Felicitări, aveți niște copii fenomenali! Cu asta va rămâne lumea în minte și suflet!

Cea mai frumoasă surpriză acești copii! Fără egal! Felicitări! ❤️❤️

Felicitări ! Sunteți geniali ! Aveți niște copii jos pălăria ! Și i-ați educat cum nu se putea mai bine ! Vă iubesc pe toți ❤️❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de internauți în mediul online.

Citește și Cine a câștigat America Express 2023. S-au anunțat oficial marii câștigătorii ai sezonului 6, surpriză imensă!

Ce a postat Andreea Esca, imediat dupa finala America Express 2023
Postarea Andreei Esca

”Suntem foarte fericiti”

De asemenea, Alexia Eram a transmis, aseară, un mesaj prin intermediul contului ei de Instagram. Influencerița a precizat că atât ea, cât și fratele ei, și-ar fi dorit să câștige America Express 2023.

Însă, cu toate că nu au reușit acest lucru, copiii Andreei Esca se declară fericiți pentru că publicul a avut ocazia să-i cunoască cum sunt ei cu adevărat. Totodată, Alexia Eram a ținut să felicite echipa câștigătoare.

”Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu☺️! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți!

Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express, până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte.

A fost greu dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare!
@mygiulia @vladhuidu @lauragiurcanu @sanziananegru @romicatociu @tociucatalin @iamiuliaalbu @unolteanbarbos @adagales @tonymott_ @ionutrusu @tanase_george @cleopatrastratan @edwardsandaofficial @iuliana.pepene @soniasimionov

De la fiecare dintre voi am învățat câte ceva! Și unul de celălalt. Pentru că fiecare dintre frați are ceva ce nu are celalalt și doar împreună am putut merge atât de departe! Vă mulțumim!

Ps: Și mii de mulțumiri echipei noastre @aneiadelina si @mariannegotei și echipei @americaexpressromania @mona.segall @disneysuitsme @dianazamfirescu ❤️”, a scris influencerița pe Instagram.

Citește și Experiența neplăcută trăită de Iuliana Pepene la America Express 2023: „Pentru mine este îngrozitor! Ieși cumva din zona de confort”. Ce decizie a luat în carieră VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.4 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *