Ce a spus Bianca Drăgușanu, după ce a văzut filmul în care joacă Eva Măruță. Nu s-a sfiit să facă aceste comentarii despre fiica soților Măruță

Vezi reacția Biancăi Drăgușanu!

La scurt timp după lansarea filmului ”Tati part-time”, prestația Evei Măruță a stârnit un val de comentarii în mediul online și nu numai. Unii au criticat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, alții au lăudat-o și au transmis că au râs foarte mult la replicile ei. Recent, Bianca Drăgușanu a ținut să-și exprime și ea părerea despre interpretarea copilei. Iată ce a spus blondina!

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce a văzut filmul ”Tati part-time”

Filmul ”Tati Part-time” a început să ruleze în cinematografe începând cu data de 2 ianuarie 2024. Imediat după lansare, însă, prestația Evei Măruță, aflată la primul său rol, a reușit să creeze controverse în mediul online.

Taberele cinefililor s-au împărțit. În timp ce unii au criticat-o pe fetița de doar opt ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță, alții au recunoscut că au rămas impresionați de talentul ei actoricesc.

”Film mișto!”

După ce a vizionat ”Tati Part-time” împreună cu fiica ei, Sofia, Bianca Drăgușanu și-a spus părerea despre deja celebra producție românească. Blondina a transmis pe rețelele sociale că i-a plăcut foarte mult filmul în care joacă Eva Măruță și le-a recomandat și fanilor ei să meargă la cinema să-l vadă.

”Am râs m-am distrat cu Sofia. Film mișto! Recomand!”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Daniela Gyorfi reacționează după ce internauții au criticat-o dur pe Eva Măruță: “Este urât să te iei de un copil!” VIDEO EXCLUSIV!

Ce a spus despre interpretarea Evei Măruță

Totodată, diva nu a putut să se abțină și și-a spus părerea și despre interpretarea Evei Măruță. Vedeta a lăudat-o pe fetița de opt ani. Ea a avut numai cuvinte mari la adresa copilei.

”Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată. Felicitări părinților care au așa comoară de fetiță!”, a scris iubita lui Gabi Bădălău în dreptul unei fotografii din film cu mezina familiei Măruță.

Te-ar mai putea interesa și “La 14 ani mă mut de acasă”. Cătălin Măruță, lăsat perplex de Eva. Cum a reacționat prezentatorul Pro TV, când Eva i-a dat vestea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *