Ce a spus Cătălin Bordea, după ce a văzut-o pe fosta soție sărutându-se cu prietenul lui. De necrezut ce a ieșit la iveală

Primele declarații ale comediantului după ce a văzt pozele cu fosta lui soție sărutându-se cu bunul său prieten.

Cătălin Bordea a avut o primă reacție, după ce în presă au apărut imagini cu fosta lui soție, Livia, de care a divorațat în urmă cu doar două luni, sărutându-se pasional cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă comediantului. Actorul nu s-a mai ferit și a spus lucrurilor pe nume. Iată ce părere are despre faptul că fosta lui soție are o relație tocmai cu unul dintre preietenii săi.

Cătălin Bordea, reacție tranșantă după ce și-a văzut fosta soție sărutându-se cu prietenul lui

Un amantlâc de zile mari a ieșit la iveală în ultimele zile în showbiz-ul românesc. Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă de paparazzi în compania cântărețului Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare actorului la nuntă. Mai mult decât atât, cei doi au fost fotografiați chiar sărutându-se.

Cătălin Bordea și fosta lui soție au divorțat de curând, pe 14 iulie. Dar se pare că povestea lor de dragoste se încheiase cu mult timp înainte, actorul fiind părăsit de Livia fără niciun fel de explicație.

În urma divorțului, Bordea a avut nevoie inclusiv de terapie pentru a-și reveni din șoc și în cele din urmă a înțeles că viața merge mai departe, indeferent de greutăți. Așa că acum și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

După ce a văzut în presă imaginile cu fosta lui soție și noul partener al acesteia, Cătălin Bordea a oferit o primă declarație. Actorul a avut o atitudine rece și preferat să nu vorbească prea mult despre acest subiect.

Citește și: Cine este Spike, bărbatul cu care Livia Bordea a apărut în ipostaze incendiare. Artistul și fosta soție a lui Cătălin Bordea ar forma noul cuplu din showbiz

Comediantul a transmis pe el nu îl preivește ”aventura” celor doi, așa că răspunsurile la tot ceea ce se întâmplă se află doar la ei.

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, potrivit Antena Spynews.

Catalin Bordea si fosta lui sotie, Livia
Catalin Bordea si fosta lui sotie, Livia

Cătălin Bordea și noua iubită, aparițe de senzație la un eveniment monden

În urmă cu câteva zile, Cătălin Bordea s-a afișat cu noua lui iubită la un eveniment monden din centrul Capitalei. Deși juratul de la iUmor a suferit enom în urma divorțului de Livia, se pare că în cele din urmă și-a găsit alinarea în brațele altei domnișoare.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Seamănă izbitor cu fosta soție

Noua parteneră a comediantului este o brunetă superbă, cu parul lung și cu o siluetă ca trasă prin inel. Dacă ar fi să facem o comparație nu putem nega faptul că fosta soție a actorului și actuala sa parteneră seamănă destul de mult.

Înainte de a se afișa cu noua iubită, Bordea a confirmat faptul că iubește din nou: ”Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
3.7 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *