Ce a spus mama lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise. Reacția neașteptată

A avut o reacție uluitoare.
Ce a spus mama lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise. Reacția neașteptată

Zilele trecute, Dorian Popa (35 de ani) a fost prins drogat la volan de către polițiști, iar în urma testului DrugTest, artistul a ieșit pozitiv la cannabis. Vloggerul are dosar penal și a rămas fără permis de conducere. Pe de altă parte, mama lui a mărturisit că este doar o perioadă proastă pe care fiul său o va depăși cu siguranță.

Ce a spus mama lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat

Dorian Popa a fost oprit de către polițiștii rutieri, vineri seară în localitatea Domnești, din județul Ilfov. În urma testului DrugTest, vloggerul a ieșit pozitiv la cannabis.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

Citește și: Ce a făcut Dorian Popa, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Fanii au rămas surprinși să vadă asta

După cele întâmplate, mama lui, Luminița Popa, a avut o reacție neașteptată. Se pare că femeia îl susține necondiționat pe fiul său, așa că a sărit în apărarea lui.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și ! Eu sunt pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!

Citește și: Dorian Popa, pus la zid. Cum au reacționat Dana Budeanu, Adriana Bahmuțeanu și Mara Bănică, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
2.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *