Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al acesteia. Săndel Bălan a făcut declarații surprinzătoare

Săndel Bălan: ”Încă n-am vorbit cu ea despre el”

Scris de: Daoud Andra

21 Jun. 2023

Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al acesteia. Săndel Bălan a făcut declarații surprinzătoare

Andreea Bălan iubește din nou, iar cel care o face fericită este tenismenul Victor Cornea. Relația lor este cât se poate de serioasă, iar artista a oficializat lucrurile pe rețelele de socializare, unde și-a asumat noua idilă. Cu toate că a recunoscut public că formează un cuplu cu sportivul român, cântăreața nu s-a grăbit să i-l prezinte tatălui ei, după cum a dezvăluit acesta.

Tatăl Andreei Bălan și noul ei iubit au o pasiune comună

Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea formează cel mai nou cuplu din showbiz. După ce o perioadă a păstrat misterul cu privire la viața ei personală, artista și-a asumat public noua relație. Ea a mers să îi facă galerie iubitului ei, care a participat la turneul de la Stuttgart. ”Întotdeauna să crezi în magie și în iubirea adevărată”, a scris artista în dreptul unor fotografii cu ea din tribună, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Prima reacție a lui Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan, despre relația cu artista. Nu s-a sfiit să spună asta, fanii au rămas uluiți

Chiar dacă public și-a asumat relația, Andreea Bălan nu i l-a prezentat tatălui său pe noul iubit, cel puțin deocamdată. Mama vedetei locuiește alături de ea la București, pentru a o ajuta cu creșterea celor două fetițe, însă tatăl ei a rămas la Ploiești, orașul natal al Andreei. Contactat recent de Playtech Știri, Săndel Bălan a declarat că nu îl cunoaște personal pe Victor Cornea, dar că și el, la rândul său, are o pasiune pentru tenis, însă pentru cel de masă.

”Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale.

Citește și: Din ce face Andreea Bălan sume importante de bani, pe lângă muzică: “Nu e o glumă”

Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată, un dublu, căci jocul e cam diferit. Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă. Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”, a spus tatăl artistei, pentru sursa menționată.

Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan

Cine este Victor Cornea

Noul iubit al Andreei Bălan are 29 de ani, fiind cu 9 ani mai mic decât artista. El joacă tenis de performanță, ocupând locul 1.212 în clasamentul ATP la simplu și locul 84 în clasamentul la dublu. Recent, tenismenul român a câștigat la Heilbronn Challenge Men, din Germania, iar victoria l-a propulsat în top.

Citește și: Bărbatul misterios cu care Andreea Bălan apare în ipostaze romantice. Fanii nu au mai văzut-o așa până acum

În anul 2023 a cucerit două titluri, ambele în circuitul Challenger. În anul 2016, a primit un wild-card alături de Victor Hănescu la ultima ediție a BRD Năstase Țiriac Trophy.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *