Ce așteaptă de aproape un an Mihai Trăistariu de la Costi Ioniță, fostul său coleg de la Valahia: „I-am dat temă de gândire” EXCLUSIV

Mihai Trăistariu susține că i se cere să cânte și manele, la petreceri
Ce așteaptă de aproape un an Mihai Trăistariu de la Costi Ioniță, fostul său coleg de la Valahia: I-am dat temă de gândire EXCLUSIV

Mihai Trăistariu se bucură de succes de când s-a dat drumul la spectacole în toată țara. În urmă cu un an, el anunța că a vorbit cu Costi Ioniță, fostul lui coleg din trupa Valahia, pentru o eventuală colaborare, dorindu-și să abordeze și un alt stil muzical. Cântărețul ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce ar interpreta și manele.

Mihai Trăistariu: „Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele”

Mihai Trăistariu și Costi Ioniță încă nu au realizat colaborarea, căci ambii au fost extrem de ocupați. Totuși, când vine vorba de a cânta manele, cântărețul susține că nu mai contează ce gen muzical abordează un artist în vremurile noastre. El ne-a dat-o exemplu pe Theo Rose, care are o voce superbă:

„I-am dat temă de gândire dacă să facem o manea, iar el a zis da. Deocamdată, nu am făcut-o. Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. Nu sunt convins (n.r. dacă este în plan). De exemplu, oamenii din jurul meu zic că nu este bine. Eu zic că nu mai contează. Sunt vremurile de așa natură încât nu mai contează. Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele. Și nu o deranjează. Adică nu mai contează ce mai cânți, prind manelele în continuare. Eu credeam, sincer, în urmă cu 10 ani, că au dispărut. Acum au reapărut, copiii le ascultă la școală, în pauze. Nu vor dispărea. Au un ritm dansant și rămân în vogă”.

„Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat”

De asemenea, Mihai Trăistariu a explicat că își dorește să cânte și o astfel de piesă. El ne-a dezvăluit că a fost sfătuit de Costi Ioniță să colaboreze cu un cântăreț de manele deja cunoscut pentru a avea succes în această industrie:

„Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: „Da, frate, facem!”. I-am zis: „Bun, dă-i bătaie!”. Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că a trebuit să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet”.

Costi Ioniță a cântat cu Mihai Trăistariu în trupa Valahia
Costi Ioniță a cântat cu Mihai Trăistariu în trupa Valahia

„Maneliștii au voci foarte bune, chiar dacă uneori au fost contestați și blamați pentru stilul muzical”

Mai mult, Mihai Trăistariu i-a lăudat pe cântăreții de manele, explicând că, deși au fost contestați și blamați de multe ori, aceștia sunt talentați și au fost înzestrați cu voci bune. Cântărețul a subliniat că a observat că ei au parte de mult succes:

„Nu am preferințe (n.r. cu privire la o colaborare). Ei sunt talentați. Au voci foarte bune, chiar dacă uneori au fost contestați și blamați pentru stilul muzical. Eu nu am obiectat, nu am zis nimic. Am cântat mereu cu ei în concerte și am văzut ce succes au. Foarte mulți dintre ei au voci foarte bune și atunci nu pot să le contest valoarea. Da, și ea (n.r. Loredana Groza) a cântat cu ei, tot prin Costi Ioniță”.

”Mi s-au cerut manele”

Îndrăgitul artist a mai cântat piese de acest gen, în diferite apariții televizate. Totuși, în momentul în care i s-a cerut să interpreteze o manea în timpul unui spectacol, el le-a explicat fanilor că nu are o astfel de melodie în repertoriu:

„Da, mi s-au cerut manele. Am mai cântat prin emisiuni, au fost show-uri speciale. În concerte nu, deocamdată. Mai vin oamenii la mine, îmi spun la ureche să cânt o manea. Le zic că nu știu. Dacă scot o melodie așa, Doamne ajută!”.

Se bucură de succes

Mihai Trăistariu privește cu optimism perioada următoare. Artistul este extrem de iubit, astfel că toate weekend-urile până pe data de 9 octombrie le are ocupate:

„Au început concertele, deja mi se umple toamna, ca să zic așa. Concertele le avem sâmbăta și duminica. Până pe 9 octombrie am fiecare weekend ocupat. Deja e mai bine”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *