Ce avere are Gabriela Firea în 2024. Mulți au fost curioși să afle cât de bogată este de fapt

Iată câți bani are politiciana!

Gabriela Firea nu mai are nevoie de nicio prezentare. A fost primar al Capitalei între 2016 și 2020, dar la ultimele alegeri locale a fost învinsă de Nicușor Dan. Acum, ea aspiră din nou la fotoliul de edil al Bucureștiului, dar ce avere are soția lui Florentin Pandele în 2024? Iată cât de bogată este, de fapt, celebra politiciană!

Câți bani are Gabriela Firea în 2024

În vârstă de 51 de ani, Gabriela Firea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În trecut, ea a lucrat în presă, ca reporter, redactor și prezentator de emisiuni. Ulterior, a intrat în politică.

Acum, Gabriela Firea aspiră la fotoliul de primar general al Capitalei, funcție pe care a ocupat-o între anii 2016 și 2020. Cu această ocazie, ea și-a făcut publică și declarația de avere.

Soția lui Florentin Pandele deține o colecție impresionantă de bijuterii

Potrivit documentului depus în luna decembrie a anului trecut, candidata PSD deține o colecție importantă de bijuterii. Obiectele sunt confecționate din platină, aur alb sau galben de 14 carate și valorează nu mai puțin de 113.060 de euro.

De asemenea, Gabriela Firea are și câteva tablouri estimate la suma de 110.000 de euro. Totodată, ea are acasă și un ceas din perioada interbelică. În schimb, politiciana nu are niciun teren pe numele său și nicio casă, potrivit declarației sale de avere.

Citește și Cum arăta Gabriela Firea în tinerețe. Puțini își amintesc aceste imagini cu ea, Simona Gherghe și Alessandra Stoicescu dansând la TV!

Ce autoturism deține candidata PSD la primăria Capitalei

În document se mai arată faptul că Gabriela Firea are o singură mașină cu an de producție 2010. În plus, ea are în conturi doar aproximativ 15.000 de lei, în jur de 300 de dolari și 400 de euro.

Politiciana nu figurează cu datorii la bănci. Gabriela Firea a declarat împrumuturi de 27.000 de lei la trei persoane fizice. La capitolul studii, partenera de viață a lui Florentin Pandele a terminat Facultatea de Litere a Universității din București, specializarea Științele Comunicării.

Ulterior, ea s-a înscris la Academia de Studii Economice. Acolo, politiciana a vrut să-şi ia doctoratul în economie, însă a decis să-și înghețe programul de pregătire pentru a-și putea exercita în totalitate funcția de edil.

Citește și Imagini de colecție cu Gabriela Firea, din tinerețe. Cum arăta, când era reporter, cu mult înainte să intre în politică FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *