Ce conțin eclerele de la Paul, de fapt. Detaliul care te va pune pe gânduri

Din ce ingrediente sunt făcute fiecare
Ce conțin eclerele de la Paul, de fapt. Detaliul care te va pune pe gânduri

Eclerele de la Paul sunt deserturi pe placul multor oameni. Fie că e vorba de cel cu ciocolată, vanilie sau diferite fructe, sunt printre cele mai cumpărate produse de patiserie de la ei.

Din ce sunt făcute eclerele de la Paul. Declarația de la site-ul patiseriei

Eclerul cu ciocolată: făină de grâu, apă, ou, unt, zahăr, lapte, cremă de ciocolată, glazură de ciocolată, sare, praf de copt.

Eclerul cu cafea: făină de grâu, apă, ou, unt, zahăr, lapte, cremă cu extract de cafea, glazură cu aromă de cafea, sare, praf de copt.

Eclerul cu vanilie: făină de grâu, apă, ou, unt, zahăr, lapte, cremă de vanilie, glazură de zahăr, sare, praf de copt.

Eclerul cu zmeură: făină de grâu, apă, ou, unt, zahăr, lapte, cremă de patiserie, frişcă, zmeură, zahăr decor, sare, praf de copt.

Prețul pentru fiecare ecler din cele de mai sus este de 19,90 de lei.

Cum să faci eclere fără coacere, la tine acasă

Știai că poți pregăti eclere nemaipomenite la tine acasă, fără coacere? Multe persoane apreciază aluatul fraged și mai cu seamă umplutura cremoasă și aromată din interior, însă puțini se gândesc că acest desert nu trebuie să fie prea dificil de pregătit.

Ingredientele necesare: 500 grame de biscuiți, 200 grame de budincă de vanilie instant, trei căni și jumătate de lapte, 250 ml de frișcă lichidă și patru linguri de zahăr.

Pentru glazură este nevoie de: cinci linguri de cacao, 150 gr de zahăr, cinci linguri de unt, cinci linguri de lapte.

Cum se prepară eclerele fără coacere

Mai întâi de toate pune o oală pe foc, în care pui laptele și adaugi budinca instant, pe care o amesteci până când observi că se îngroașă. Las-o apoi la răcit. Bate frișca cu ajutorul unui mixer și apoi adaugă patru linguri de zahăr, până când aceasta crește în volum și devine consistentă. După ce s-a răcit budinca, adaugă un sfert din cantitate peste frișcă și amestecă bine.

Pentru a prepara glazura pune toate ingredientele într-un vas pe foc și amestecă-le până când observi că zahărul s-a topit. Lasă amestecul să se răcească, iar apoi poți trece la asamblarea eclerelor. Pune un strat de biscuiți într-o tavă dreptunghiulară, apoi pune un strat de budincă și uniformizează-l. Urmează apoi încă un strat de biscuiți, apoi iar frișcă amestecată cu budincă. La final, acoperă totul cu un strat de biscuiți. Toarnă deasupra glazura și lasă prăjitura la frigider timp de minimum patru ore.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *