Ce conține testamentul Madonnei. Cui lasă averea impresionantă după ce era să moară

Cui îi lasă cântăreața toată averea sa

Zilele trecute, Madonna a trecut prin momente cumplite, după ce a fost internată la terapie intensivă din cauza unei infecții. Celebra cântăreață s-a speriat cumplit în urma acestei probleme de sănătate și a decis să-și facă testamentul. Iată cui va lăsa averea impresionantă pe care o deține!

Ce se va întâmpla cu averea Madonnei. Ce scrie în testament

Problema de sănătate cu care s-a confruntat Madonna zilele trecute a făcut-o pe cântăreața de 64 de ani să se gândească serios la finalul vieţii sale, drept dovadă aceasta și-a făcut deja testamentul.

Celebra cântăreață nu dorește sub nicio forma ca între cei șase copii ai săi, doi biologici și patru adoptați, să izbucnească vreun scandal din cauza averii, după decesul ei, așa că face lucrurile cât mai clare încă de pe acum.

Datorită carierei sale impresionantă, artista a reușit să adune o avere uriașă în valoare de 600 de milioane de euro, pe care o va împărți celor doi copii biologici, dar și celor patru adoptați.

Prin urmare, Lourdes, în vârstă de 26 de ani, Rocco, în vârstă de 22 de ani, David, în vârstă de 17 ani, Mercy James, în vârstă de 16 ani, și gemenii Estere și Stelle, în vârstă de 10 ani, vor primit câte o parte din banii agonisiţi de solistă.

”Folosirea hologramelor a fost o idee refuzată în totalitate de Madonna. Cântăreața nu vrea ca goana după bani a celorlalți să-i afecteze moștenirea culturală.

Madonna a muncit întreaga viață la imaginea sa din prezent și vrea să-și mențină relevanța culturală chiar și după trecerea sa în neființă.

Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită”, a dezvăluit o sursă apropiată vedetei internaționale, potrivit celor de la SpyNews.ro.

Citește și De ce a ajuns Madonna de urgență la spital, de fapt. Abia acum s-a aflat adevărul!

Madonna si cei sase copii ai ei
Madonna si cei sase copii ai ei

Madonna a fost la un pas de moarte din cauza unei bacterii

Madonna a trecut prin clipe extrem de dificile zilele trecute. Cântăreața s-a confruntat cu o bacterie foarte puternică și a fost la un pas de moarte, iar medicii au decis să o interneze la terapie intensivă.

Acolo, artista a beneficiat de cele mai bune îngrijiri și a reușit să-și revină. Acum, vedeta se simte mult mai bine și se pregătește să reprogrameze concertele anulate.

”Mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciuni și cuvintele de vindecare și încurajare. Am m simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris Madonna pe rețelele sociale.

Citește și Prin ce a trecut Madonna, înainte de a ajunge la terapie intensivă: “Familia ei se pregătea pentru ce e mai rău”. Cum se simte acum celebra artistă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *