Ce culoare ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodie. Nativii care ar trebui să poarte mai des roșu

Ce nuanțe te avantajează cel mai bine

Scris de: Daoud Andra

15 Jul. 2024

Ce culoare ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodie. Nativii care ar trebui să poarte mai des roșu

Felul în care alegem să ne îmbrăcăm și să ne accesorizăm este influențat de mulți factori, însă și zodia poate avea un rol important în acest sens. Dincolo de preferințele personale, trăsăturile de personalitate și nuanșa pielii și a părului, de care trebuie să ținem cont atunci când facem anumite alegeri cromatice, fiecărei zodii în parte i se potrivește o anumită culoare.

Culoarea pe care să o porți mai des, în funcție de zodie

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne poate influența alegerile în multe feluri. Astrologii sunt de părere că, în funcție de zodie și de trăsăturile dominante ale fiecărui nativ în parte, i se potrivesc anumite culori și că ar trebui să le poarte mai des.

Berbec

Culoarea care li se potrivește cel mai bine este roșul, simbol al energiei și al curajului. Roșul îi ajută pe Berbeci să-și canalizeze energia și să se concentreze pe obiectivele lor ambițioase.

Taur

Verdele este culoarea lor ideală, reflectând legătura puternică cu natura și capacitatea de a aduce armonie și echilibru în viețile lor.

Gemeni

Galbenul, culoarea optimismului și a energiei mentale, este perfect pentru Gemenii care caută mereu să învețe și să exploreze lucruri noi.

Vezi și: Zodiile cele mai geloase. Te vor urmări la fiecare pas

Rac

Argintiul și albul, care fac trimitere la lumina lunii, se potrivesc cel mai bine cu natura lor emoțională și protectoare, oferindu-le liniște și claritate.

Leu

Auriul și portocaliul sunt culorile care reflectă perfect personalitatea lor carismatică și dorința de a străluci, amplificându-le magnetismul natural.

Fecioară

Culoarea verde deschis sau maro, simbolizând stabilitatea și natura, le ajută pe Fecioare să se concentreze și să rămână organizate, oferindu-le un sentiment de ordine și echilibru.

Zodia căreia i se potrivește negrul

Balanță

Albastrul și rozul pastel sunt culorile care reflectă cel mai bine natura lor pașnică și abilitatea de a aduce armonie în relațiile lor.

Scorpion

Negrul și roșul închis se potrivesc perfect cu profunzimea și complexitatea lor emoțională, oferindu-le putere și un aer enigmatic.

Săgetător

Albastrul și movul sunt culorile care reflectă cel mai bine spiritul lor explorator și dorința de a căuta adevărul și înțelepciunea.

Vezi și: Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va avea aventuri, întâlniri furtunoase VIDEO EXCLUSIV

Capricorn

Griul și maroul, simbolizând stabilitatea și încrederea, sunt culorile care îi ajută să rămână concentrați pe obiectivele lor și să își atingă potențialul maxim.

Vărsător

Albastrul electric și turcoazul reflectă perfect natura lor nonconformistă și capacitatea de a gândi în afara tiparelor convenționale.

Pești

Culoarea albastru-verzui, simbolizând oceanul și lumea viselor, este ideală pentru a le accentua latura spirituală și creativă acestor nativi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *