Ce culori li se potrivesc femeilor blonde. Nuanțele care le pun perfect în evidență

Culorile pe care trebuie să le aibă în garderobă

Scris de: Daoud Andra

11 May. 2024

Atunci când vine vorba despre vestimentație, femeile nu lasă nimic la voia întâmplării și sunt atente la fiecare detaliu. În funcție de nuanța pielii și a părului, ți se potrivesc anumite culori, în timp ce altele nu te avantajează deloc. Iată ce ar trebui să porți mai des dacă ești blondă!

Culori care le avantajează pe femeile blonde

Alegerea hainelor potrivite pentru diferite ocazii poate fi o adevărată provocare pentru femei. Multe doamne și domnișoare țin cont de toate detaliile atunci când își aleg o ținută pentru o anumită ocazie, iar culoarea părului este esențială.

Femeile blonde ar trebui să își îndrepte atenția spre nuanțe cu subton cald, care le pun în evidență părul și trăsăturile. De asemenea, sunt potrivite culorile metalice, dacă vrei să ieși în evidență cât mai mult, spun specialiștii. Iată cele mai inspirate alegeri cromatice, dacă ești blondă!

Roșu și oranj

Nuanțele de roșu și portocaliu cu subton cald sunt cele care complimentează cel mai bine o blondă. Alege orice culoare din această paletă cromatică, de la portocaliu până la corai și roșu aprins și nu ai cum să dai greș. Dacă vrei să creezi un look pasional și feminin, adaugă și un ruj roșu și efectul este garantat.

Vezi și: Cu ce se asortează galbenul. Nuanțe care sunt ideale împreună și fac o ținută excelentă

Auriu

O alegere cu care blondele nu au cum să treacă neobservate este auriul. Această culoare metalizată poate fi purtată la evenimente de seară, pentru a aduce un plus de glam outfit-ului. Fie că alegi o ținută complet aurie sau doar un accesoriu, efectul va fi garantat!

Culori pastelate

Pentru o ținută de zi, cu care să nu ieși prea mult în evidență, poți alege culori calde, pastelate. O nuanță de mov lavandă, verde, bleu, roz sau chiar galben pal poate pune în evidență trăsăturile și părul, dacă este accesorizată corespunzător.

Vezi și: Cu ce culori se asortează albastru. 8 combinații de senzație, vei atrage toate privirile

Ce culori să eviți dacă ai părul blond

La polul opus, se află câteva culori care nu le avantajează deloc pe femeile blonde. Una dintre acestea este bej, care le poate face pe blonde să arate palide și șterse. Mai ales persoanele care au tonuri reci de blond ar trebui să evite această nuanță. Nici griul nu este o variantă potrivită pentru blonde, spun specialiștii în frumusețe.

O altă culoare de îmbrăcăminte pe care ar trebui să o evite femeile cu părul blond este kaki. Acest subton de verde nu le avantajează pe cele care au părul deschis la culoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *