Ce dezvăluie despre tine faptul că preferi pisicile sau câinii ca animele de companie. Detaliul ascuns despre personalitatea ta

Iubești câinii sau pisicile? Vezi ce spune asta despre tine
Ce dezvăluie despre tine faptul că preferi pisicile sau câinii ca animele de companie. Detaliul ascuns despre personalitatea ta

Când vine vorba de animale de companie, ești un iubitor de câini sau de pisici? Răspunsul la această întrebare ar putea dezvălui aspecte interesante ale personalității tale. Da, ai auzit bine! Potrivit unor studii recente, iubitorii de câini și iubitorii de feline sunt foarte diferiți. Află mai multe detalii din rândurile următoare!

Preferi câinii sau pisicile? Răspunsul la această întrebare spune multe despre tine

Trebuie precizat că aceste observații se bazează pe studii generale și nu se aplică în mod necesar fiecărei persoane în parte. Însă, există anumite tendințe care par să se regăsească la cei care preferă câinii față de feline și invers.

Conform oamenilor de știință, indivizii care simpatizează câinii sunt mai extrovertiți și mai energici. De asemenea, studiile au arătat că ei simt nevoia în permanență să aibă oameni în jur și numeroși prieteni.

Ei sunt extrem de sociabili, veseli, loiali, le place să lucreze în grup și sunt mai dispuși să țină cont și de părerile celorlalți. În plus, când sunt îndrăgostite, persoanele care îndrăgesc câinii se dăruiesc complet.

Le place să meargă la cinema sau să vadă filme împreună cu persoana iubită pentru a avea cu cine să vorbească, preferă best-seller-urile sau poveștile cu un fir romantic.

Trăiesc sau tânjesc să trăiască în spații mari și deschise și preferă să locuiască la periferia orașului sau în zone liniștite, departe de agitația marilor orașe.

Totodată, sunt persoane cărora le este greu să recunoască atunci când au nevoie de ajutor sau când nu se simt bine. Iubitorii de canini sunt emotivi și puțin invazivi, deoarece nu le place să fie singuri.

Citește și Care sunt cele mai bune rase de câini pentru copii. Devin imediat prieteni pe viață!

Iubitorii de pisici sunt mai introvertiți

Persoanele care sunt atrase de pisici sunt, în general, introvertite, independente și oarecum imprevizibile, sunt de obicei mai căutate la evenimentele sociale, poate pentru că nu participă întotdeauna și prezența lor este foarte apreciată, este mult mai probabil să socializeze cu alte persoane care au și ele pisici.

Urăsc să urmeze indicații, le place să se miște în ritmul lor, fără să se simtă presați. În plus, persoanele care simpatizează felinele nu se tem de singurătate, când au un partener sunt foarte devotate, dar și foarte precaute. Se bucură de spațiul lor, adoră să se bucure de o seară singure în compania unei cărți sau a unui film bun, fără ca nimeni să le deranjeze.

Citește și De ce se tem câinii de fapt. Lista te va surprinde, lucruri la care sigur nu te-ai fi așteptat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.9 43 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *