Ce dezvăluie despre tine prima parte pe care o speli atunci când intri în baie

În subconștient acest lucru spune multe despre personalitatea fiecărui om
Ce dezvăluie despre tine prima parte pe care o speli atunci când intri în baie

Te-ai gândit vreodată că prima parte a corpului pe care o speli când intri în baie dezvăluie ce fel de persoană ești? Observă partea cu care începi și află de mai jos ce spune acest lucru despre tine.

Ce dezvăluie despre tine prima parte pe care o speli atunci când intri în baie

Modul în care face duș/baie nu este mereu la fel. Uneori suntem pe fugă, alteori acordăm mai mult timp unui moment de relaxare. Există posibilitatea însă să observi că există o tendință de a începe cu o anumită parte a corpului. În subconștient acest lucru spune multe despre personalitatea fiecărui om.

Fața – îți pasă foarte mult de felul în care ești perceput și ai grijă întotdeauna să faci o primă impresie bună. Ți se întâmplă uneori să devii stresat sau frustrat și este greu pentru tine să auzi lucruri rele despre tine, scrie clickpentrufemei.ro.

Pieptul – ești o persoană încrezătoare și îți place să te simți bine în propria piele. Ești un om independent și primești des aprecieri pentru asta. Preferi să faci lucrurile de unul singur.

Părul – Ești un om disciplinat și ordonat. Știi cum să îți gestionezi timpul și ești mereu apreciat pentru punctualitate. De asemenea, ești atent atunci când îți alegi prietenii, să fie persoane foarte inteligente.

Spatele – aici se reflectă conștiința. Dacă te speli prima dată pe spate înseamnă că ești o persoană foarte precaută și nu ai încredere în oameni. Preferi întotdeauna să te gândești bine înainte de a lua o decizie.

Mâinile sau picioarele – ești o persoană foarte responsabilă. Mâinile și picioarele sunt simbolurile puterii, dar și ale voinței. Dacă le speli primele înseamnă că te temi să faci alegeri.

Subrațul – dacă ai tendința să speli prima dată axila înseamnă că ești un om popular printre prieteni și ești văzut ca o persoană de încredere. Nu te temi de munca grea.

Părțile intime – acest lucru înseamnă că ești o persoană timidă și introvertită. Nu îți place să ieși în evidență, însă cei care te cunosc știu că ești un om empatic și generos. De asemenea, colegii se simt confortabil în prezența ta.

Gâtul și umerii – ești o persoană muncitoare. Umerii înseamnă povară și întotdeauna vrei să scapi de ea, astfel că preferi să speli mai întâi zona respectivă. Ești competitiv și vrei întotdeauna să fii înainte tuturor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
8.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *