Ce dezvăluie limbajul corporal despre prințul Harry și Meghan Markle. Cine e de fapt șeful în relație

Iată ce dezvăluie limbajul corporal despre Ducesa și Ducele de Sussex.

În urmă cu patru ani de zile, Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat definitiv la atribuțiile regale și s-au mutat în America, acolo unde și-au construit o familie și au încercat să se rebranduiască. În prezent, cei doi par extrem de fericiți și împliniți, dar care este, de fapt, adevărul? Iată ce dezvăluie limbajul corporal despre Ducii de Sussex!

Prințul Harry și Meghan Markle, citiți după gesturi. Cine conduce în cuplul lor?

În anul 2020, Prințul Harry și partenera sa de viață, Meghan Markle au renunțat la atribuțiile lor regale, au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în America. Acolo, cei doi soți au făcut tot posibilul să se rebranduiască și, expertul în limbajul corporal Darren Stanton, susține că acest lucru le-a reușit.

Specialistul a declarat pentru cotidianul britanic ”Mirror”că cea care conduce în cuplul lor este Ducesa de Sussex. Ea are o ”figură de lider” ca și partenerul ei de viață și îi place să fie deschisă în legătură cu tot ceea ce simte.

”Ea este propriul ei șef”

Conform lui Darren Stanton, Meghan Markle ”vrea să lase oamenii să aibă acces la ea”. În schimb, Prințul Harry pare mult mai încrezător de când a părăsit Firma, așa cum mai este denumită Casa Regală britanică.

”Ea este propriul ei șef și există un sentiment că nu vrea să dezamăgească pe nimeni. Este o bună comunicatoare înnăscută și ar putea vorbi cu oricine se intersectează cu ea”, a precizat Darren Stanton.

Te-ar mai putea interesa și Ținuta inedită purtată de Meghan Markle în Nigeria. Cum și-a făcut apariția, alături de prințul Harry, la o școală. A atras toate privirile!

Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Prințul Harry

Expertul în limbajul corporal a vorbit și despre felul în care s-a transformat Prințul Harry de-a lungul timpului.

”Harry obișnuia să fie foarte tăcut și timid atunci când ieșea în oraș ca membru al Familiei Regale, în timp ce acum este foarte expresiv cu ceea ce simte. Este sufletist și nu se teme să fie sincer cu el însuși.”, a mărturisit Darren Stanton.

Te-ar mai putea interesa și Decizia radicală luată de regele Charles în legătură cu fiul său, prințul Harry. Nu mai e cale de întoarcere în relația lor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *