Ce dezvăluire a făcut Alessandra Stoicescu despre salariul Andreei Esca. Nu a ezitat să spună asta

Vezi ce a spus prezentatoarea de la Observator despre salariul Andreei Esca!

Alessandra Stoicescu a fost invitată, de curând, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar. Printre altele, celebra prezentatoare a vorbit despre începuturile carierei sale, despre faptul că, la un moment dat, a primit o ofertă de la Pro TV, dar și despre salariul Andreei Esca. Iată ce dezvăluire a făcut jurnalista despre leafa prezentatoarei Știrilor Pro TV!

Alessandra Stoicescu a vorbit despre salariul Andreei Esca

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai bune prezentatoare de știri de la noi din țară. Ea este o rivală serioasă pentru Andreea Esca, celebra moderatoare a Știrilor Pro TV.

Cariera ei se leagă aproape, fără întrerupere, de Intact Media Group, trustul condus de familia Voiculescu. Ea a ocupat, începând din anul 1995, funcția de editor-prezentator.

A fost ofertată de rivalii Pro TV

Tot în anul 1995, Alessandra Stoicescu ar fi primit o ofertă de la postul rival, Pro TV. Jurnalista a mărturisit, în cadrul aceluiași podcast, că a fost sunată de reprezentanții postului din Pache Protopopescu pentru a i se propune o colaborare.

”Era martie, 1995. Sună telefonul”, a spus prezentatoarea Observatorului.

”Bănuiesc că se pregătea lansarea Pro TV-ului.”, a spus Mihai Morar.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Gabriela Firea în tinerețe. Puțini își amintesc aceste imagini cu ea, Simona Gherghe și Alessandra Stoicescu dansând la TV!

Ce a dezvăluit jurnalista despre prezentatoarea Știrilor Pro TV

Totodată, Alessandra Stoicescu a vorbit și despre leafa rivalei sale, Andreea Esca. După cum se știe deja, salariul moderatoarei Știrilor Pro TV este și a fost extrem de discutat.

Despre veniturile Andreei Esca s-au scris multe de-a lungul timpului. S-au vehiculat numeroase sume de bani, însă vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonurile apărute.

Ce a spus Alessandra Stoicescu despre câștigurile moderatoarei Știrilor Pro TV? Ei bine, jurnalista de la Antena 1 este de părere că totul a fost o mișcare de PR foarte bine gândită.

”Când am început, eu nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Nu înțelegeam! Acum îmi știu cota pe piață! Ea e dată de multe alte lucruri. La momentul respectiv nu știam! Cât să ceri?”, a declarat Alessandra Stoicescu.

”Nici nu știu cât e cota în piață, atât vreme cât singura legendă este despre salariul Andreei Esca.”, a spus Mihai Morar.

”Da, a fost o mișcare gândită, de PR. Sigur! Asta nu înseamnă că nu are ea salariu, Doamne iartă-mă!”, a adăugat jurnalista.

 ”Și rezistă de atâția ani de zile?”, a întrebat moderatorul.

”E un stand de PR foarte deștept. Unitatea de măsură sau, dacă vrei, la ce ne raportăm trebuie să fie o chestie wow, să fie foarte sus dacă e acolo. De ce? Percepția e mai importantă aici decât realitatea. Cine e interesat de cât are de fapt? Și misterul ăsta…”, a precizat prezentatoarea Observatorului.

Te-ar mai putea interesa și Pe Alessandra Stoicescu o știi de la Observator, însă cine este și cu ce se ocupă soțul ei, de fapt. Cel mai bine păstrat secret al vedetei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *