Ce diferență de vârstă este între Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea. Puțini se așteptau la asta

Câți ani îi despart pe cei doi

Scris de: Daoud Andra

11 Aug. 2023

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță care a împlinit recent 5 ani și s-au căsătorit în anul 2019. Ce diferență de vârstă este între cei doi și cum s-au cunoscut. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au povestit, la un moment dat, cum a început totul.

Diferența de vârstă dintre Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, în mediul online. Aceasta poate spune că este împlinită pe toate planurile, pentru că pe lângă carieră, are o familie perfectă. Bruneta formează un cuplu cu Virgil Șteblea, alături de care are o fetiță în vârstă de 5 ani. Cei doi sunt împreună din anul 2017, iar mulți s-au întrebat câți ani îi despart.

Citește și: Singurul moment în care Adelina Pestrițu renunță la telefon: „N-am ce să fac”. „Cel mai bun influencer din România” recunoaște că dedică foarte mult timp activității din online VIDEO EXCLUSIV

Ei sunt apropiați de vârstă, soțul Adelinei Pestrițu fiind mai mare decât ea cu doar 2 ani. Virgil Șteblea are 38 de ani, iar bruneta are 36 de ani. Cei doi au devenit părinți în anul 2018, iar recent fiica lor a împlinit 5 ani. Relația lor a evoluat foarte repede, iar căsătoria a avut loc în anul 2019, la un an după ce s-a născut fiica lor, Zeny.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Cum s-au cunoscut Adelina și Virgil Șteblea

Vedeta și partenerul ei s-au cunoscut în anul 2017 și și-au dat seama rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt. După îndelungi convorbiri la telefon și o primă întâlnire care a durat ore bune, cei doi au decis să rămână împreună. Întrebat la un moment dat ce l-a atras la actuala lui soție, Virgil Șteblea a spus: ”Am apreciat la ea timiditatea pe care a afișat-o la prima întâlnire, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer”.

Citește și: Adelina Pestrițu, lecție de modestie după ce a jucat în filmul Retreat Vama Veche. „Nu îmi voi trece asta in CV, nu e normal!” VIDEO EXCLUSIV

”El şi-a tatuat portretul meu pe piept. Avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yng şi Yang pe pumn, aici pe mână şi mai sus data pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele. Când şi-a tatuat portretul am fost impresionată şi nu neapărat că dacă asta nu ar fi, nu există dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

”Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face să râd și care mă completează perfect. Între noi e o iubire sinceră, necondiționată, un sentiment pur.”, a mai adăugat vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *