Ce diferență de vârstă este între Adrian Mutu și soția lui, Sandra. Fostul fotbalist este cu mulți ani mai mare față de cea de-a treia soție

Și-au legat destinele în anul 2015
Ce diferență de vârstă este între Adrian Mutu și soția lui, Sandra. Fostul fotbalist este cu mulți ani mai mare față de cea de-a treia soție

Adrian Mutu este acum un cunoscut antrenor, după o impresionantă carieră de fotbalist. Puțin știu însă care este diferența de vârstă dintre fostul internațional și actuala sa soție, Sandra Bachici, în prezent un apreciat fotomodel.

O diferență de vârstă care nu se vede, nu se simte

Adrian a împlinit în ianuarie 44 de ani, in timp ce Sandra a ajuns la frumoasa vârstă de 30 de ani. Dacă cariera lui Mutu este bine cunoscuta, Sandra Bachici a devenit cunoscută după ce a devenit Miss România, în anul 2010, iar de atunci și până în prezent, impresionează cu frumusețea și naturalețea sa, motiv pentru care a fost aleasă să devină imaginea unui cunoscut brand de bijuterii, proiect de care se ocupă în timpul său liber.
Ea se împarte cu succes între podiumul de modă și creșterea micuțului Tiago, băiețelul pe care bruneta i l-a dăruit fostului internațional român.
Adrian Mutu și frumoasa sa soție, Sandra Bachici, și-au legat destinele în anul 2015, iar pe data de 15 octombrie 2017, cei doi s-au căsătorit religios și au sărbătorit și botezul fiului lor, pe nume Tiago. Chiar Adrian Mutu a fost cel care a mărturisit faptul că mariajul cu soția sa, Sandra Bachici merge foarte bine, iar diferența de vârstă nu este sesizabilă și nici nu constituie un impediment.

Sandra a realizat de curând a realizat o ședință foto specială pentru un cunoscut rand de bijuterii. Colierele, cerceii și inelele de zeci de mii de euro pe care le poartă îi pun și mai mult în valoare frumusețea. Ea a postat imaginile pe conturile de socializare, iar fotografiile cu ea au adunat sute de aprecieri.

”Briliantul” realizat și din toate punctele de vedere

Adrian Mutu recunoaște că traversează cea mai frumoasă perioadă în ceea ce privește viața personală.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a spus el.

Și cariera sa se află pe o pantă ascendentă. ”Briliantul”, fost antrenor de la Rapid a semnat în această vară cu formația azeră Neftchi Baku, unde are un salariu de  un salariu de 700.000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *